Vrouwen hebben zo hun eigen ideetjes over wat wel niet sexy is. Rode lippenstift, hoge hakken, zwart jurkje.. dat is allemaal dik in orde. Een joggingbroek, simpele spijkerbroek of overhemd zijn dan weer helemaal niet sexy. Of toch wel?

Spijkerbroek en T-shirt

Soms zijn een lekkere gewone spijkerbroek met T-shirt de perfecte outfit. Aan deze klassieker kan je weinig fout doen. Dus ga voor die jeans die past bij jouw lichaam en een T-shirt dat mooi aansluit. Meer hoeft het niet te zijn en dat vinden mannen vaak reuze sexy!

Mannenoverhemd

Voor vele mannen het toppunt van sexy: wanneer jij rondloopt in zijn overhemd. Zo’n mannenhemd past natuurlijk helemaal niet goed, en het ziet er doorgaans uit alsof je in een pyjama loopt maar met alleen je blote benen eronder… reuze aantrekkelijk!

Sportkleren

Wanneer we het over sportkleding hebben bedoelen we niet die enorm strakke sportleggings (hoewel die meestal ook wel in de smaak vallen) maar gewoon alle soorten sportkleding. Zolang het te zien is dat je net flink gesport hebt of gelopen dan scoor je onmiddellijk punten bij zowat iedere man!

Paardenstaart

Goed, het is geen kledingstuk maar wel het perfecte voorbeeld om aan te tonen dat iets zowel makkelijk en mooi tegelijk kan zijn. Bovendien droeg de eerste liefde van vrijwel iedere man haar haren gegarandeerd in een mooie paardenstaart 😉 .

Muts

Mutsen zijn niet alleen de ideale oplossing wanneer je liever wat langer op 1 oor blijft liggen dan je haren die broodnodige wasbeurt te geven, ze worden door mannen ook op prijs gesteld. Met een beanie op je hoofd balanceer je tussen edgy en cute dus ook dragen wanneer je haren glanzend gezond en pas gewassen zijn!

Werkkleding

Of je nu op een kantoor werkt, in de supermarkt of als verpleegkundige, je werkkleding is altijd sexy. Het laat niet alleen zien dat je onafhankelijk en ondernemend bent maar ook dat je genoeg vaardigheden bezit om die baan in de wacht te slapen. Dat is pas echt aantrekkelijk!