Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
alleenstaande moeder
17 maart 2020

Wat kun je nog wel (en niet) sociaal gezien ten tijde van het coronavirus?

Na de overdonderende toespraak van premier Rutte maandagavond zit de schrik er bij de meesten goed in. We beseffen: de horeca, dat kan voorlopig niet meer en de kinderen zijn nog wel een tijdje thuis van school. Maar wat mag nog wel?

 1. Afspreken met vrienden en familie
  Je mag elkaar gewoon thuis opzoeken, maar het advies is wel: houd het kringetje klein. Zoek enkel vrienden en familie op van wie je weet dat ze de maatregelen serieus nemen en beperk het tot een klein aantal dus ga niet iedere dag bij iemand anders langs. Vermijd feestjes met veel mensen en houd anderhalve meter afstand van elkaar. Voor singles: waarschijnlijk geen groepsreizen, singlefeesten en borrels of speeddates van groepen singles bij elkaar. Op zoek naar alternatieve manieren om de liefde te (her)ontdekken dus!
 2. Winkels bezoeken
  De winkels zijn nog open dus af en toe kun je best een bezoekje brengen aan een IKEA of H&M, maar ga het liefst wel op tijdstippen dat het minder druk is en houd in de winkels afstand van elkaar. Het is niet de bedoeling dat je uitgebreid gaat shoppen. Houd het bij een incidenteel bezoekje.
 3. Kinderen bezighouden
  In principe spelen kinderen in Nederland al jaren voornamelijk binnen, gaan ze toch naar buiten, dan adviseren experts om ze niet in grote groepen te laten spelen. Houd ze het liefst in de buurt, kies een paar speelkameraadjes uit van wie je weet dat de ouders de regels netjes opvolgen en laat je kind niet iedere dag met een ander vriendje spelen.
 4. Naar de masseur of fysiotherapeut
  De meeste kappers zijn gesloten. De kans dat je bij een masseur of fysiotherapeut besmet wordt, is veel kleiner dan op een verjaardagsfeestje, aldus deskundigen, maar heeft zo’n dienstverlener het virus te pakken dan is de kans juist weer heel groot dat je besmet wordt dus alleen als het heel belangrijk voor je is, kun je het risico nemen.
 5. De natuur in
  Genieten van de natuur, dat is het beste idee. In het bos, langs zee of op kleine weggetjes zijn weinig mensen. Je kunt er wel lekker bewegen en je bent toch even van huis. Stap dus op de fiets of doe je wandelschoenen aan en trek er lekker op uit.

Bron: Welingelichtekringen

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico...

7 tips voor het boeken van een zomervakantie in coronatijden

Waar moet je tijdens het boeken van je vakantie op letten?...

Corona houdt koppels (voorlopig) bij elkaar

Er is een forse terugloop van het aantal echtscheidingsaanvragen en dat...

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie