cadeau vrouw eigen belang

Wat koppels de hel vinden: samen shoppen

Waar hebben koppels een hekel aan? Dat was het uitgangspunt van een onderzoek in Engeland. Hieruit is gebleken dat de helft van de Britse koppels tijdens het winkelen  zo gefrustreerd raakt met hun partner dat ze dit haten. 

Bij een kwart van de koppels escaleerde de situatie al in die mate dat zelfs een van hen uit de winkel stormde en hun partner alleen achterliet na een discussie. 61 procent had al een onenigheid tijdens het shoppen. 45 procent maakt vooral ruzie over het feit of een aankoop nodig is of niet. Vier op de tien vinden dat de andere te veel tijd nodig heeft om een beslissing te maken, 35 procent raakt het maar niet eens over hoeveel uit te geven.

Oplossing?
Een op de zes ex-koppels heeft zijn relatie beëindigd tijdens een ruzie die tijdens het shoppen was begonnen. Hierdoor doet 42 procent van de koppels aan online shopping om discussies te vermijden. Een kwart koopt zelfs iets om een ruzie te vermijden om het achteraf terug te brengen. 5 procent maakte zelfs opzettelijk iets stuk omdat ze iets moesten kopen dat ze eigenlijk niet eens wilden hebben.

Tips
Het bedrijf dat het onderzoek liet uitvoeren concludeert: “Het kan makkelijker zijn om in je eentje te gaan winkelen. Als jullie beiden het aangekochte product zullen gebruiken, is het moeilijk om het eens te worden.

Niemand wil toegeven, waardoor je achteraf met iets zit dat je niet leuk vindt, dit kan leiden tot heel wat ongemakkelijke ruzies in het bijzijn winkelassistentes en andere klanten.

Je kan echter heel wat problemen vermijden, door op voorhand alles goed uit te pluizen, zodat je een goed idee hebt van wat jullie beiden wel of net niet willen.”

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.