app feesten lastminute

Wat je scheiding zegt over jezelf

Wist je dat de manier waarop jij je haar draagt meer over jezelf vertelt dan je denkt? Een scheiding naar links, naar rechts of heb je een kapsel met een strakke middenscheiding? 

Hadden we je op het verkeerde been met ‘scheiding’. Ditmaal geven we er een leukere twist aan. Op relatie.blog lazen we een heel grappig artikel over wat je haardracht over je persoonlijkheid vertelt dat we je niet willen onthouden. Lees mee en ontdek meer over jezelf!

6 x de scheiding uitgelicht

De kaarsrechte middenscheiding
Loyaal en standvastig, een steun en toeverlaat voor vrienden en familie die een luisterend oor nodig hebben. Intelligent, beleefd en recht voor de raap en begrijpt niet waarom iemand ooit opzettelijk een ander zou beledigen. Een georganiseerd type.

De rechtse zijscheiding
Empathie is de sterkste eigenschap. Een gevoelig persoon die het fijn vindt anderen te helpen. Af en toe zelfs ten koste van zichzelf. Een prima kok, maar als het sociaal aanvaard zou zijn om iedere dag afhaalmaaltijden te eten, heeft dat de voorkeur.

Rommelige middenscheiding
Flexibiliteit als sterkste eigenschap. Houdt van haar werk, maar kan ook zo een andere baan aannemen. Geliefd vanwege warme persoonlijkheid en meegaande aard. Parkeren is niet meteen het sterkste punt, maar ze is wel de koningin van het bal.

De linkse zijscheiding
Een echte carrièrevrouw. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de weer om werk en gezinsleven te combineren. Een groot hart voor dieren en kinderen, maar geen geduld als het op leugenaars of dramaqueens aankomt.

Het ponykapsel
Goedlachs en altijd vrolijk, maar wanneer het serieus moet zijn kan dat ook. Diep van binnen juist erg ambitieus en perfectionistisch ingesteld.

Geen scheiding
Weet exact wat ze wil in het leven en heeft de toekomst al helemaal uitgestippeld, maar zal dat niet snel aan anderen laten weten. Ze komt namelijk graag verrassend uit de hoek. Drama’s en/of roddels zijn niet aan haar besteed, maar soaps kijken is 1 van haar heimelijke genoegens.

Meer leuke artikelen lees je op relatie.blog 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!