app feesten lastminute

Wat je scheiding zegt over jezelf

Wist je dat de manier waarop jij je haar draagt meer over jezelf vertelt dan je denkt? Een scheiding naar links, naar rechts of heb je een kapsel met een strakke middenscheiding? 

Hadden we je op het verkeerde been met ‘scheiding’. Ditmaal geven we er een leukere twist aan. Op relatie.blog lazen we een heel grappig artikel over wat je haardracht over je persoonlijkheid vertelt dat we je niet willen onthouden. Lees mee en ontdek meer over jezelf!

6 x de scheiding uitgelicht

De kaarsrechte middenscheiding
Loyaal en standvastig, een steun en toeverlaat voor vrienden en familie die een luisterend oor nodig hebben. Intelligent, beleefd en recht voor de raap en begrijpt niet waarom iemand ooit opzettelijk een ander zou beledigen. Een georganiseerd type.

De rechtse zijscheiding
Empathie is de sterkste eigenschap. Een gevoelig persoon die het fijn vindt anderen te helpen. Af en toe zelfs ten koste van zichzelf. Een prima kok, maar als het sociaal aanvaard zou zijn om iedere dag afhaalmaaltijden te eten, heeft dat de voorkeur.

Rommelige middenscheiding
Flexibiliteit als sterkste eigenschap. Houdt van haar werk, maar kan ook zo een andere baan aannemen. Geliefd vanwege warme persoonlijkheid en meegaande aard. Parkeren is niet meteen het sterkste punt, maar ze is wel de koningin van het bal.

De linkse zijscheiding
Een echte carrièrevrouw. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de weer om werk en gezinsleven te combineren. Een groot hart voor dieren en kinderen, maar geen geduld als het op leugenaars of dramaqueens aankomt.

Het ponykapsel
Goedlachs en altijd vrolijk, maar wanneer het serieus moet zijn kan dat ook. Diep van binnen juist erg ambitieus en perfectionistisch ingesteld.

Geen scheiding
Weet exact wat ze wil in het leven en heeft de toekomst al helemaal uitgestippeld, maar zal dat niet snel aan anderen laten weten. Ze komt namelijk graag verrassend uit de hoek. Drama’s en/of roddels zijn niet aan haar besteed, maar soaps kijken is 1 van haar heimelijke genoegens.

Meer leuke artikelen lees je op relatie.blog 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?