date tips

Wat je gezicht verklapt over je seksdrift

Siang mien, de kunst van het ‘gezichtslezen’, wordt in China al meer dan 3.000 jaar toegepast om de persoonlijkheid en verborgen wensen van mensen te onthullen. Seksexperte Tracey Cox stelt dat gelaatstrekken ook best veel over iemands seksdrift kunnen verklappen.

Versiertruc

Of je er nu wel of niet in gelooft, deze seksuele stellingen zijn best amusant, en wie weet hou je er wel een knaller van een versiertruc aan over.

1. Wenkbrauwen

Mensen met (van nature!) kleine, dunne wenkbauwen zouden volgens gezichtslezers weinig tot geen interesse hebben in seks, maar des te meer in zen. Spiritualiteit staat voor hen boven sensualiteit. Wie daarentegen dikke, ietwat ruigere wenkbrauwen heeft, zou dan weer naar het andere uiterste neigen. Een overdosis erotische ervaringen? Onmogelijk.

2. Ogen

Wie donkere ogen heeft, wordt gezien als passioneel, op zoek naar diepgang binnen relaties, dynamiet in bed en gek op intense, afwisselende seks. Lichte oogkleuren zouden daarentegen wijzen op mensen die op seksueel vlak snel tevreden zijn en weinig belang hechten aan liefde.

3. Neus

Heb je eerder een stompe neus? Dan ben je volgens de Siang mien dromerig, dol op romantische vrijpartijen en eerder traditioneel in je voorkeur voor standjes. Seksueel experimenteren staat dan niet hoog op je agenda.

Hobbelige neuzen wijzen daarentegen op het tegenovergestelde. Hoe meer seks, hoe beter én liefst kinky.

4. Lippen & mond

Hoe groter, hoe beter… Bedpartners met een grote mond zouden onbaatzuchtig zijn en echt hun tijd nemen om voor genot te zorgen. Mannen die over deze gelaatstrek beschikken worden bovendien gezien als niet te kloppen op vlak van potentie. Wie (ook) een volle onderlip heeft, scoort bonuspunten. Deze eigenschap zou namelijk verklappen dat je een sensuele avonturier bent.

Een brede mond kenmerkt ambitieuze mensen die maar wat graag de baas zijn tussen de lakens. Wie daarentegen een kleine mond heeft, zou niet bepaald hartelijk of aanhankelijk zijn.

Bron: HLN

 

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.