datingapps testen

Wat je als ouder moet weten over sexting

Na aanleiding van een recent artikel over sexting en de conclusie hierin dat meisjes altijd de verliezer zijn, ben ik gaan opzoeken wat er zoal over sexting te vinden is. Want wat weet je hier nu over als ouder?

Op de site van Ouders.nl vond ik van de hand van de hoofdredacteur Justin Pardoen een uitgebreid artikel over wat ouders over sexting zouden moeten weten. Omdat ik zelf ook twee kinderen heb van 15 en 17 sprak het me zeer aan. Op hun site zijn veel interessante onderwerpen te vinden. Maar nu het artikel over sexting. Lang maar zeer de moeite waard.

Wat iedereen moet weten over sexting

Bijna alle kinderen en jongeren beleven seks via internet. Daarmee zijn ze bijna automatisch strafbaar. Wat moeten we daarmee als ouders?

Sexting is het versturen van seksueel getinte berichten, foto’s en video’s. Online seks dus, waar de meeste tieners bijna dagelijks mee te maken hebben. Ouders en deskundigen hebben daar een andere kijk op dan de overheid. Dat kan tot problemen leiden, zoals in het artikel op Ouders.nl uitgelegd zal worden.

Bron: Justine Pardoen, hoofdredacteur van Ouders Online

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!