vakantie eigen land

Wat is het fijn, om (vandaag) een man te zijn

Mannen zijn bijzondere wezens. Ze kiezen doelbewust voor bezette vrouwen, zijn enorme smeerkezen, worden opgewonden van scheten, trappen eenvoudig in verkooptrucs, worden softies na de seks en kunnen nóóit een platonische relatie aangaan met een vrouw. Maar omdat het vandaag internationale mannendag is, vergeten we al het voorgaande en vieren we het bestaan van De Man.

Alle voordelen van het man zijn (ten opzichte van het vrouw zijn) op een rijtje:

1. Seks
Geen enkele reden voor mannen om sletvrees te hebben; het is niet gebruikelijke dat je door vrienden wordt aangesproken voor het hebben van seks met te veel partners. Aanklooien mag, want het brengt geen schade toe aan je reputatie. Seks met veel vrouwen is cool/tof/mega. Ook moeite doen om een orgasme zo goed mogelijk te faken, is nergens voor nodig: what you see is what you get. Nog een voordeel: mannen hebben vrijwel altijd zin, zeker in de winter.

2. Vriendschap

Als mannen ruzie hebben, is dat na een biertje vaak alweer opgelost. Op vakantie gaan is daarom ook een stuk makkelijker met een groep mannen. Bijna nooit ruzie in de groep. Ook wel handig: als iemand je een keer vergeet uit te nodigen, betekent dat niet direct het einde van een vriendschap en een avondje bankhangen kan gewoon zonder dat er een woord tegen elkaar wordt gezegd – van spanning is géén sprake.

3. Relaties
Ruzies gaan soms, tot ergernis van de wederhelft, volledig langs een man heen. Wáárom is ze boos op me? Heb ik iets gemist? Het druk maken om kleine dingen is er niet bij en dat zorgt voor de nodige gemoedsrust. Lange leve het zorgeloze bestaan van de man.

4. Dagelijks leven
Drie paar schoenen is meer dan genoeg. Ze worden alleen gedragen als ze goed zitten. Geen pleisters, blaren en wondjes dus. En als het helemaal niemand opvalt dat hij naar de kapper is geweest, dan vinden mannen dat  prima.

5. Praktisch 
– Mannen hoeven zich niet te scheren, als ze daar geen zin in hebben.

– Als niemand ziet dat je naar de kapper bent geweest, maakt dat niets uit.

– Mannen worden niet ongesteld.

– Mannen krijgen meer betaald.

– Het openen van een biertje kan op minstens vier verschillende manieren.

– Een setje van drie boxershorts kost rond de 10 á 20 euro.

– Mannen zijn pas op hun 43ste volwassen.

– Mannen kunnen ongegeneerd met hun benen wijd zitten

Bron: WTF

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!