succes eerste date

Wat een man kan doen met vrouwengedoe

Die vrouwen toch hé. Af en toe slaan ze helemaal door, gaan ze helemaal door het lint. Al man zou je daar best een handleiding voor willen hebben, dacht Melanie Curtin. Zij helpt de mannen een handje, met tips vanuit vrouwelijk oogpunt.

Handleiding:  hoe om te gaan met vrouwen gedoe

Regel 1: Maak onze boosheid niet kleiner

Probeer je vrouw niet te sussen met nutteloze zinnetjes als “Kalmeer nu toch” of “Je bent kwaad om niets”, want dat heeft zo ongeveer hetzelfde effect als olie op het vuur gooien. Het rothumeur is er nu eenmaal, en gaat niet zomaar weg.

Regel 2: Vergeet logica

Vergeet logica, want dat heeft je vrouw ook gedaan. Vrouwen hoeven geen grote reden te hebben om in getier en/of tranen uit te barsten, de dop van de tandpasta er niet opdraaien kan al voldoende zijn. Soms zijn het ook onze hormonen die op hol zijn geslaan en weten we gewoon zelf niet waarom we zo ondersteboven zijn.

Regel 3: Maak grapje

Neem ons niet te serieus, maar probeer ons met een grapje op onze plaats te zetten. Hoe kwaad we ook mogen zijn, we hebben nog steeds een gevoel voor humor. Een wel geplaatste afleiding of woordspeling en onze bui kan in één klap omslaan. We zijn zo veranderlijk als het weer.

Regel 4: Ontloop haar

Blijf uit haar buurt. Soms helpt geen enkele daad of woord. Bescherm dan jezelf en laat je vrouw een tijdje met rust. Je zal verbaasd zijn hoe snel ze bekoelt als er niemand is om haar klaagzang aan te horen.

Regel 5: Blijf niet boos na zo’n bui

Nog een belangrijke overdenking is om als man niet boos te blijven.  We weten dat onze uitbarstingen allesbehalve prettig zijn, maar  we zijn niet altijd in staat uit die emotionele mallemolen te stappen. Het hoort nu eenmaal bij het vrouw zijn. In de meeste gevallen volgt er schaamte van onze kant.

Regel 6: Het gaat gewoon voorbij

Alle vrouwen gedragen zich na een tijdje weer normaal, Meryl Streep in The Devil Wears Prada niet meegerekend. En als je de regels van hierboven toepast, dan zal de bui van je vrouw zelfs relatief kort zijn.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!