singles koningsdag

Wat doen singles op Koningsdag

Voor de tweede keer op rij vieren we dit jaar Koningsdag. Dit jaar doen Willem-Alexander en Maxima Dordrecht aan, maar natuurlijk zijn er ook in het rest van het land tal van feesten en activiteiten. Heb jij al plannen?

Vrije dag of niet?

Koningsdag (27 april)  is een officiële feestdag in Nederland, maar het is niet automatisch een vrije dag. Of jij vrij bent op Koningsdag hangt af van je cao of arbeidsovereenkomst. Maar we hopen uiteraard van wel. Dit jaar valt koningsdag op maandag dus dat betekent voor heel veel mensen een extra lekker lang weekend.

Festiviteiten

Behalve in Dordrecht waar koningsdag dit jaar wordt gevierd, zijn er door heel Nederland allerlei festiviteiten aan de gang. Wil jij weten wat er bij jou in de buurt allemaal wordt georganiseerd? Op deze website vind je een handig overzicht van vrijmarkten, feesten en festivals in alle steden.

Kinderen vrijmarkt

Heb je kinderen? Dan is Koningsdag voor hen dé dag om een centje bij te verdienen. Haal de zolder leeg (desnoods bij opa en oma), verzamel speelgoed waar ze inmiddels te groot voor zijn en laat ze een kraampje opzetten bij jou in de stad of dorp. Beretrots wanneer ze aan het eind van de dag een paar euro hebben verdiend! Een paar tips voor succes:

1. Begin vroeg in de ochtend zodat ze een leuk en vooral strategisch plekje kunnen uitzoeken
2. Versier het kraampje met ballonnen, slingers of andere franje zodat het lekker opvalt
3. Leg niet teveel spulletjes neer, teveel keus verkoopt minder..

Vrienden & andere singles

Misschien heb je wel plannen gemaakt om met je vrienden lekker de stad in te gaan, bij mooi weer een terrasje te pakken of een festival te bezoeken. Nog geen plannen? Kijk dan even op de singles agenda want ook daar vind je leuke activiteiten waar je in één klap ook nog allemaal nieuwe leuke mensen ontmoet. Veel plezier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.