seks eerste date

Wat die seksuele fantasieën te zeggen hebben over jou

We fantaseren allemaal wel eens over prikkelende, seksuele situaties. Wat de inhouden van deze veelal terugkerende fantasietjes te vertellen hebben over jezelf, ontdek je hier.

10 seksuele fantasieën en hun betekenis:

 

1. Seks in het openbaar

Je wilt vrijen in een quasi verlaten steegje, op de dansvloer van een discotheek of tegen een boom in het park, …Betekenis: Hoewel mensen het misschien niet snel zullen raden, neem jij best graag risico’s. Je bent ook niet vies van een beetje avontuur of een paar splinters in je intiemere zones.

2. Rollenspel
Een opwindende seksuele daad bevat voor jou altijd een verhaallijn. Van clichés als student en professor tot een hete scène tussen agent en crimineel.Betekenis: Je bent gek op drama. De hoofdrol wegkapen in schoolproducties was helemaal iets voor jou, maar nu speel je liever naakte toneeltjes.

3. Bicurious
Je voelt je aangetrokken tot een vrijpartij met iemand van hetzelfde geslacht, één keer (of misschien wel meer).  Betekenis: Je bent ruimdenkend, maar voelt niet per se de noodzaak dat te delen met de wereld. Die stoute gedachten hou je liever voor jezelf.

4. Voyeurisme
Seks tegen het raam van je slaapkamer met gordijnen of rolluiken wagenwijd open.  Betekenis: Je staat graag in het middelpunt van de aandacht en krijgt graag erkenning. Voor elke spiegel (of elk raam) zal je even pauzeren om naar jezelf te kijken.

5. Spanking|
Halsoverkop over een knie gebogen worden om de nodige erotische petsen op je kont te krijgen. Betekenis: Je hebt het gehad met die zelfkritiek en verlangt naar iemand anders om jou eens te straffen, hetzij dan op een prikkelende manier.

6. Spelen met voedsel
Slagroom, eetbare chocoladeverf, honing, aardbeien, het maakt niet uit zolang het maar gepresenteerd wordt op sexy lichaamsdelen. Betekenis: Slecht nieuws, want je bent wellicht een emotionele eter.

7. Bondage
Je verlangt ernaar overmeesterd en vastgebonden te worden met touw, tape of handboeien. Betekenis: Je wil even ontsnappen aan de neiging om een controle freak te zijn. Gewoon even ontspannen en de touwtjes – letterlijk – uit handen geven.

8. Trio
Twee is te weinig, maar drie is voor jou niet te veel. Een tweede man of vrouw in de slaapkamer zie je helemaal zitten.  Betekenis: Dingen delen zijn voor jou eigenlijk vrijwel nooit een probleem. Tijdens je schooldagen waren groepsopdrachten echt iets voor jou en nu hunker je naar een meer intiem project.

9. Golden shower
Plassen of beplast worden, that is the question… Hoe dan ook je fantaseert over plasseks. Betekenis: Je bent allesbehalve preuts, niet tussen de lakens en ook niet in het dagelijks leven. Je wil gerust alles eens geprobeerd hebben voor je gaat.

10. Swingen
Een bezoekje aan een swingersclub zie je helemaal zitten. Laat het feestje maar beginnen. Betekenis: Verandering van spijs doet eten. Wanneer je op restaurant niet kan kiezen, bestel je nog liever van alles iets.

Bron: AD

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.