Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
slaapkamer opknappen
31 januari 2013

Wat de lakens van een man over hem vertellen

Wil je weten hoe je vriend in elkaar zit? Het beddengoed van een man verraadt veel meer over zijn innerlijke kronkels dan hij zelf zou willen prijsgeven. Auteur Sam Gosling bracht verrassende onthullingen aan het licht in zijn boek ‘Snoop: What your stuff says about you’.

4 type mannen en zijn beddengoed

Mister Rechttoe Rechtaan

Is “niet te veel tralala” zijn motto en vertaalt hij dit in zijn slaapkamer door steevast te kiezen voor een doodeenvoudig zwart, wit of bruin laken? Dan heb je geluk: jouw vriend zit allesbehalve complex in mekaar en houdt van duidelijke directe communicatie.

Aangezien mister perfect niet bestaat, zit er wel een klein addertje onder het gras. De kans dat deze lakens leiden tot stomende vrijpartijen is immers redelijk onbestaand. Maar geen paniek, je weet tenminste wat er zich in het hoofd van je vriend afspeelt.

Mister Rebel

Geen schattige figuurtjes noch saaie kleuren op zijn bed, er is slechts één lakenkleur die hem gelukkig maakt: elektrisch blauw (een schakering tussen donker blauw en zwart). De naam verraadt het al: jouw vriend is een vurig persoon die goed weet wat hij wil en er absoluut niet voor terugdeinst om tegen de stroom in te gaan.

Anderzijds moeten mannen die kiezen voor elektrisch blauw iets harder gestimuleerd worden dan de gemiddelde vent. Wil je op date met deze man? Bereid je dan maar voor op een uitputtende veldslag.

Mister Kind voor Eeuwig

Hoewel je hem al duizend keer hebt gezegd dat beddengoed met onnozele figuurtjes uit tekenfilms voor kinderen zijn, kan hij zijn grote helden niet missen ‘s nachts. Indien jouw man aan deze beschrijving voldoet, heeft hij het moeilijk om zijn kindertijd achter zich te laten. Hij voelt zich nog absoluut niet klaar om toe te treden tot de wereld van de volwassenen.

Om een beeld te krijgen van dit soort man kan je misschien ter illustratie even Joey Tribbiani uit Friends voor de geest halen. Jammer, maar helaas.  Wil je echter een serieuze relatie met iemand opbouwen, is wegwezen nu het nog kan de boodschap.

Mister Luxebeest

Wiegt je vriend zichzelf elke avond in slaap op zijn peperdure, maar o zo zachte zijde lakens? Dan ben niet jij maar is wel hijzelf de centrale figuur in zijn leven. Hij houdt ervan zichzelf te verwennen en besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk. Deze man zal uiteindelijk wel tijd voor je vrijmaken, maar enkel en alleen zodra hij heeft kunnen afscheid nemen van zijn reflectie in de spiegel.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

Een op drie Nederlandse vrouwen vindt klusvaardigheid partner belangrijker dan salaris

Maar liefst dertig procent van de vrouwelijke Nederlanders vindt de kluskennis...

Waarom mannen altijd aan seks denken

Mannen denken maar aan één ding .. seks. Je hoeft maar...

5 wetenschappelijke redenen waarom het goed is voor je gezondheid om single te zijn

Heb jij nog altijd het beeld dat singles toch een tikkeltje...

Echte mannen huilen nooit

Echte mannen zijn stoïcijns, huilen nooit en maken harde grappen. In...

singlessite gidsen

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...