slaapkamer opknappen

Wat de lakens van een man over hem vertellen

Wil je weten hoe je vriend in elkaar zit? Het beddengoed van een man verraadt veel meer over zijn innerlijke kronkels dan hij zelf zou willen prijsgeven. Auteur Sam Gosling bracht verrassende onthullingen aan het licht in zijn boek ‘Snoop: What your stuff says about you’.

4 type mannen en zijn beddengoed

Mister Rechttoe Rechtaan

Is “niet te veel tralala” zijn motto en vertaalt hij dit in zijn slaapkamer door steevast te kiezen voor een doodeenvoudig zwart, wit of bruin laken? Dan heb je geluk: jouw vriend zit allesbehalve complex in mekaar en houdt van duidelijke directe communicatie.

Aangezien mister perfect niet bestaat, zit er wel een klein addertje onder het gras. De kans dat deze lakens leiden tot stomende vrijpartijen is immers redelijk onbestaand. Maar geen paniek, je weet tenminste wat er zich in het hoofd van je vriend afspeelt.

Mister Rebel

Geen schattige figuurtjes noch saaie kleuren op zijn bed, er is slechts één lakenkleur die hem gelukkig maakt: elektrisch blauw (een schakering tussen donker blauw en zwart). De naam verraadt het al: jouw vriend is een vurig persoon die goed weet wat hij wil en er absoluut niet voor terugdeinst om tegen de stroom in te gaan.

Anderzijds moeten mannen die kiezen voor elektrisch blauw iets harder gestimuleerd worden dan de gemiddelde vent. Wil je op date met deze man? Bereid je dan maar voor op een uitputtende veldslag.

Mister Kind voor Eeuwig

Hoewel je hem al duizend keer hebt gezegd dat beddengoed met onnozele figuurtjes uit tekenfilms voor kinderen zijn, kan hij zijn grote helden niet missen ’s nachts. Indien jouw man aan deze beschrijving voldoet, heeft hij het moeilijk om zijn kindertijd achter zich te laten. Hij voelt zich nog absoluut niet klaar om toe te treden tot de wereld van de volwassenen.

Om een beeld te krijgen van dit soort man kan je misschien ter illustratie even Joey Tribbiani uit Friends voor de geest halen. Jammer, maar helaas.  Wil je echter een serieuze relatie met iemand opbouwen, is wegwezen nu het nog kan de boodschap.

Mister Luxebeest

Wiegt je vriend zichzelf elke avond in slaap op zijn peperdure, maar o zo zachte zijde lakens? Dan ben niet jij maar is wel hijzelf de centrale figuur in zijn leven. Hij houdt ervan zichzelf te verwennen en besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk. Deze man zal uiteindelijk wel tijd voor je vrijmaken, maar enkel en alleen zodra hij heeft kunnen afscheid nemen van zijn reflectie in de spiegel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!