daten twitter

Wat de kleur van zijn sokken vertelt

Op het werk, in een café of op een date: een eerste indruk wordt deels bepaald door de kleur van je sokken én vertelt iets over jezelf. Geïnteresseerde vrouwen kunnen dan ook naar de sokken van een man kijken om iets meer te weten te komen over hem. Zo is zwart bijvoorbeeld de kleur van een gentleman, terwijl grijze sokken gedragen worden door bankiers.

“Kleuren drukken je persoonlijkheid uit en helpen bij het creëren van een beeld dat je aan anderen toont”, zegt Mark Hall van socked.co.uk. “Een bepaalde kleur van sokken kan dan ook een invloed hebben op hoe anderen over jou denken. Door de juiste kleur te kiezen, heb je dus sowieso een streepje voor.”

Dit kan je afleiden uit de kleur van zijn sokken:

1. Zwart – Gedragen door: een gentleman
Het klassieke zwart drukt autoriteit, macht, wereldwijsheid en mysterie uit. Omdat ze als stijlvol en tijdloos beschouwd worden, zijn zwarte sokken de eerste en enige keuze voor een gentleman. En eigenlijk de beste keuze voor elke man.

2. Wit – Gedragen door: tieners uit de jaren 80, sportmannen
Terwijl wit meestal synoniem staat voor onschuld en zuiverheid, zijn witte kousen een zonde. Zéker als ze gedragen worden in open sandalen. Witte kousen verklikken ook een sporter die te lui was om na zijn workout van sokken te wisselen. Niet echt positief dus.

3. Grijs – Gedragen door: bankiers, geestelijken
Grijze sokken wijzen op een man met een saai leven vol compromissen en verveling. Bijkomend nadeel: mannen met grijze sokken kunnen meestal geen wasmachine bedienen.

4. Rood – Gedragen door: casanova’s, politici
Confronterend, emotioneel intens en snel boos, zo kan je het karakter van een man met rode sokken omschrijven.

5. Geel – Gedragen door: aandachtszoekers, grapjassen
Deze mannen denken dat gele sokken cool zijn, maar niets is minder waar. Niemand houdt er echt van, want het is de kleur die we het moeilijkst kunnen waarnemen.

6. Bruin – Gedragen door: tuinmannen, bibliothecarissen
Goede, stevige en betrouwbare mensen dragen bruine kousen. Het zijn mensen die het net erg vinden om in de schaduw te staan en onopgemerkt te blijven.

7. Blauw – Gedragen door: dokters
Blauwe sokken wijzen op succes en veiligheid, dus iemand met blauwe sokken kan je altijd vertrouwen. Ook zijn bijvoorbeeld veel logo’s van merken blauw, omdat de consument daaruit afleidt dat het gaat om een dynamisch en groeiend bedrijf.

8. Goud – Gedragen door: voetballers
Goud wijst op succes, grote prestaties en extravagante triomfen, maar is onpraktisch als het op kousen aankomt. Geen enkele echte gentleman zou ooit gouden kousen dragen, het zijn enkel mannen die willen uitpakken met hun rijkdom.

9. Fluo – Gedragen door: fietsers, jongens onder 11 jaar
‘Zien en gezien worden’, dat is het motto van mannen met fluorescerende kousen. Voor een goede zichtbaarheid kan het wel bij wielrenners, op voorwaarde dat ze hun kousen verwisselen na de rit.

10. Veelkleurig – Gedragen door: hopelijk niemand
De drager van veelkleurige sokken is emotioneel onstabiel of op zoek naar aandacht. Deze sokken zouden verboden moeten worden voor mannen boven 12 jaar.

Bron: Goed Gevoel

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!