Wat bestel jij bij aankomst op Curaçao als eerste

KRAS.NL is recent gestart met een Facebook-pagina speciaal voor singles. Om feestelijk te beginnen is in samenwerking met het verkeersbureau van Curaçao een ludiek spel ontwikkeld. Dit met als doel om jou op een grappige manier kennis te laten maken met Curaçao als vakantiebestemming. Curaçao is namelijk bij uitstek het land van de single: prachtige stranden, veel uitgaansgelegenheden en activiteiten om te ondernemen zoals duiken, safari of een gezellig uitje naar het casino.

Door het beantwoorden van 10 ludieke vragen ga je ontdekken wat voor “ Curaçao-vakantietype” jij bent! Zo kun je een kroegtijger zijn, sfeermaker, avonturier of zonaanbidder. De kroegtijger bestelt bij aankomst op Curaçao een goudgele rakker en gaat door tot de late uurtjes. De sfeermaker heeft humor en is de gangmaker in de groep. De avonturier is sportief en niet bang voor het onbekende. De zonaanbidder maak je blij met een luxe strandbed en vooral heel veel zon en strand.

De 2e ronde, die start op woensdag 24 mei, bestaat uit uitdagen en uitgedaagd worden. Daag je iemand uit, dan gaat een andere single een leuke vraag over jou beantwoorden. Word je uitgedaagd, dan kun jij een vraag beantwoorden over een andere single. Maar let op: je moet een uitdaging binnen 6 uur aannemen. Een goed beantwoorde vraag levert 1 punt op. De speler met de meeste punten op 7 juni wint een singlereis naar Curaçao.  Ga naar de Facebook pagina van KRAS singlereizen en speel het spel.  

  

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten