zonvakanties voor singles

Wat bestel jij bij aankomst op Curaçao als eerste

KRAS.NL is recent gestart met een Facebook-pagina speciaal voor singles. Om feestelijk te beginnen is in samenwerking met het verkeersbureau van Curaçao een ludiek spel ontwikkeld. Dit met als doel om jou op een grappige manier kennis te laten maken met Curaçao als vakantiebestemming.

Curaçao is namelijk bij uitstek het land van de single: prachtige stranden, veel uitgaansgelegenheden en activiteiten om te ondernemen zoals duiken, safari of een gezellig uitje naar het casino.

Door het beantwoorden van 10 ludieke vragen ga je ontdekken wat voor “ Curaçao-vakantietype” jij bent! Zo kun je een kroegtijger zijn, sfeermaker, avonturier of zonaanbidder. De kroegtijger bestelt bij aankomst op Curaçao een goudgele rakker en gaat door tot de late uurtjes. De sfeermaker heeft humor en is de gangmaker in de groep. De avonturier is sportief en niet bang voor het onbekende. De zonaanbidder maak je blij met een luxe strandbed en vooral heel veel zon en strand.

De 2e ronde, die start op woensdag 24 mei, bestaat uit uitdagen en uitgedaagd worden. Daag je iemand uit, dan gaat een andere single een leuke vraag over jou beantwoorden. Word je uitgedaagd, dan kun jij een vraag beantwoorden over een andere single. Maar let op: je moet een uitdaging binnen 6 uur aannemen. Een goed beantwoorde vraag levert 1 punt op. De speler met de meeste punten op 7 juni wint een singlereis naar Curaçao.  Ga naar de Facebook pagina van KRAS singlereizen en speel het spel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!