zonvakanties voor singles

Wat bestel jij bij aankomst op Curaçao als eerste

KRAS.NL is recent gestart met een Facebook-pagina speciaal voor singles. Om feestelijk te beginnen is in samenwerking met het verkeersbureau van Curaçao een ludiek spel ontwikkeld. Dit met als doel om jou op een grappige manier kennis te laten maken met Curaçao als vakantiebestemming.

Curaçao is namelijk bij uitstek het land van de single: prachtige stranden, veel uitgaansgelegenheden en activiteiten om te ondernemen zoals duiken, safari of een gezellig uitje naar het casino.

Door het beantwoorden van 10 ludieke vragen ga je ontdekken wat voor “ Curaçao-vakantietype” jij bent! Zo kun je een kroegtijger zijn, sfeermaker, avonturier of zonaanbidder. De kroegtijger bestelt bij aankomst op Curaçao een goudgele rakker en gaat door tot de late uurtjes. De sfeermaker heeft humor en is de gangmaker in de groep. De avonturier is sportief en niet bang voor het onbekende. De zonaanbidder maak je blij met een luxe strandbed en vooral heel veel zon en strand.

De 2e ronde, die start op woensdag 24 mei, bestaat uit uitdagen en uitgedaagd worden. Daag je iemand uit, dan gaat een andere single een leuke vraag over jou beantwoorden. Word je uitgedaagd, dan kun jij een vraag beantwoorden over een andere single. Maar let op: je moet een uitdaging binnen 6 uur aannemen. Een goed beantwoorde vraag levert 1 punt op. De speler met de meeste punten op 7 juni wint een singlereis naar Curaçao.  Ga naar de Facebook pagina van KRAS singlereizen en speel het spel.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?