martijn krabbé verliefd

Ware liefde vind je pas bij vijfde partner

Ben jij nog altijd op zoek naar de ware liefde? Nou, dan moet je op z’n minst vier partners hebben versleten zo blijkt. Want de meeste mensen die op zoek zijn naar een geliefde, vinden de ware liefde bij hun vijfde partner.

De website MSN ontwikkelde een formule waarmee berekend kan worden hoe succesvol een relatie zal zijn. Om de formule te creëren, werden tweeduizend volwassen mensen ondervraagd over hun liefdesleven. Uit het onderzoek blijkt dat voor de meeste mensen de vijfde partner de ware is. Een kwart van de ondervraagden vindt het prettig dat de partner, omdat hij of zij vier eerdere partners had, inmiddels ervaring heeft. Toch wil 21 procent van de mannen graag de eerste minnaar van zijn grote liefde zijn.

Humor

Tevens blijkt dat de meeste ondervraagden gevoel voor humor de belangrijkste eigenschap van een partner vinden. Voor 26 procent van de mannen is echter goede seks het belangrijkste ingrediënt van een geslaagde relatie. Van de vrouwen is 13 procent het daar mee eens. De formule is tamelijk ingewikkeld en vereist enig rekenwerk, maar volgens psycholoog Corinne Sweet, die meewerkte aan het ontwikkelen van de formule, is de uitkomst betrouwbaar en vertelt hij hoelang de partners bij elkaar zullen blijven.

Wensen

“De meeste mensen beginnen aan een relatie met de hoop dat die eeuwig zal duren”, zo zegt ze. Maar weinig mensen weten dat ze pas bij de vijfde seksuele partner echt weten wat ze willen en genoeg zelfvertrouwen hebben om dat ook duidelijk te maken.” “Er goed uitzien is meegenomen, maar uiteindelijk gaat het erom of de persoonlijkheden, wensen en verlangens van de partners bij elkaar passen. De formule kan helpen om daar achter te komen.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.