boekwinkel

Wanneer online daten niet jouw manier is

Veel mensen ontmoeten elkaar vandaag de dag online. Wanneer je daar mee bezig bent en dat lukt niet zo goed, dan kun je natuurlijk eerst proberen je profiel te verbeteren. Vervolgens kun je studie maken van wie er jou wel zag zitten, op wie jij gereageerd hebt. Hoe vaak er een date op gevolgd is. Hoe dan de eerste en tweede date verlopen zijn. En een belangrijke overdenking of je wel van plan bent hier zo mee door te gaan.

In levende lijven

Wanneer je dit zo hebt zitten overdenken, kun je ook bedenken dat online daten mogelijk gewoon niet de manier is voor jou om iemand te ontmoeten. Wanneer je een warme en vriendelijk persoon bent, is dat mogelijk niet altijd goed over te brengen in een profiel. Ben je kunstzinnig of spiritueel, dan ben je zelf mogelijk ook het type dat niet veel online bent. De persoon die bij jou past, besteedt mogelijk even weinig tijd aan online daten.  Trouwens heel veel geweldige mensen zijn te druk om veel tijd aan online dating te besteden. Om dan vervolgens in de praktijk te ontdekken dat de gescreende profielen toch  niet overeenkomen met de mensen in levende lijven.

Waar ga je zoeken?

Merk je dat online dating voor jou niet de manier is aan jouw ware te komen, dan zou je een soort van strategie moeten  bedenken. Mogelijk schakel je hierbij hulp in, door eens samen met iemand erover te hebben op wat voor iemand jij in het algemeen een oogje laat vallen. De strategie kan er dan opgericht zijn waar je moet zoeken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand, die niet geheel onbezoldigd is, dan moet je meestal niet gaan zoeken in een café. Mensen die een goede baan hebben, zijn vaak te druk om daar rond te hangen. Ze zullen vaker in een betere buurt wonen en zich daar dus in die omgeving ophouden. Er zijn verschillende opties die vooral voor vrouwen geschikt zijn.

1. Boekwinkel

In tegenstelling tot een café, kun je naar een boekhandel gaan. Mensen die hier naartoe gaan hebben vaak minder tijd en zijn intelligenter, over het algemeen dan. In tegenstelling tot de bars en clubs, is het in een boekhandel veel stiller, waardoor je iemand beter kan verstaan in een gesprek. Doordat er geen alcohol genuttigd is, kun je iemand ook op inhoud beoordelen en niet alleen op zijn uiterlijk.  Er heerst ook meer rust, dat de persoon in kwestie zich niet beweegt van hot naar her.

2. Vrijwilliger voor een milieu groep

Ben je op zoek naar een man, die zijn hart op de goede plek heeft, dan zit je goed bij een vrijwilliger. Deze mannen hebben vaak een idealistische inslag. Als vrouw moet je ervoor waken dat er geen misbruik van je goedheid gemaakt wordt en dat beperk je bij dit soort mannen.

3. Activiteit gericht op natuur

Wanneer je als vrouw het prettig vindt om buiten te zijn in de natuur, dan kun je jouw ideale man hoogst waarschijnlijk daar tegen het lijf lopen. Wat denk je van een mooie single wandelvakantie in bv Sierra Nevada, maar ook in de bossen van de Belgische Ardenne kun je de geschikte man tegen het lijf lopen. Vakantie voor singles met rugzak, zijn zeer geschikt om met weinig uiterlijk vertoon iemand te kunnen beoordelen op zijn doen en laten.

4. Workshops

Wanneer je kunstzinnig ingesteld bent, dan zijn er genoeg workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Wil je daar ook mannen ontmoeten, dan moet je niet alleen kijken naar bloemschikken, maar de iets ruigere workshops, bijvoorbeeld meubels maken of sieraden maken. Workshops met fotografie worden vaak door veel mannen bezocht. Je kunt dan specifiek kiezen voor een bepaald soort fotografie, bijvoorbeeld natuurfotografie. Dan ben je ook nog eens lekker buiten.

Tip voor je op pad gaat

Waar je ook voor kiest om op mannenjacht te gaan, zorg dat je er verzorgd uitziet. Je moet je wel gewoon blijven kleden in de stijl die bij jou past. Je kunt je stijl wel voor een keer aanpassen maar daarmee verstop je juist je ware ik en die moet je juist laten zien.  Anders komt dat toch snel boven drijven. Je moet een relatie niet baseren op een illusie. Dat ga je toch nooit volhouden tot in de eeuwigheid. Je moet jezelf wel een soort verplichting opleggen met enige regelmaat je gekozen locaties te bezoeken. Een keer kan genoeg zijn, maar anders is het toch de aanhouder die vindt en wint.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.