niet blij met relatie
5 July 2016

Wanneer je relatie niet goed voelt

Hoe jij in jouw relatie zit, dat is iets wat jij alleen voelt. Buitenstaanders zoals vrienden en familie kunnen jullie tweetjes nog zo goed bij elkaar vinden passen, maar dat wil niet zeggen dat jij helemaal gelukkig bent. Je twijfel meteen naar buiten brengen, dat is niet handig. Worstel er even in je eentje mee, jij moet hier zelf mee dealen.

Luister goed naar je eigen gevoel

Je hebt een vriendje en je hoort eigenlijk heel gelukkig te zijn. Maar je bent het gewoon niet. Hoe zit dat dan en wat moet je ermee.  Luister in ieder geval goed naar je eigen lichaam, naar je eigen gevoelens en reacties.

#1. Chagrijnig

Als je met je vriend bent, ben je vaak chagrijnig. Je hebt niet altijd een aanwijsbare reden om kortaf te zijn, maar toch ben je het en je weet niet helemaal waarom.

#2. Dingen die niet gelukkig maken

Je bent veel bezig met dingen waar je eigenlijk niet echt je hart hebt liggen, waar je niet blij van wordt. Samen Netflixen, daar vind je eigenlijk niks aan. Uitgaan met anderen erbij of iets meemaken, dat trekt je meer. Maar dat gebeurt niet om de een of andere reden.

#3. Hij is niet de ware

Je hoopt het bij het begin van een relatie, maar stiekem weet je dat hij niet de ware is. Het is niet zo dat je daarvoor gevoelens voor iemand anders moet hebben, maar je weet wel dat dit niet die liefde van je leven is.

#4. Wat hij doet is niet oké

Je vrienden en familie hoef je niet alles te vertellen. Maar er zijn zaken die je echt zeker niet vertelt omdat jij ook wel weet dat het niet deugt. Familie zou dat alleen maar beamen.

#5. Te veel stress

Een relatie kan niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn, maar te veel stress dat is toch echt niet de bedoeling. Daar is een relatie niet voor gemaakt. Er kan best wel eens een mindere periode zijn, maar dat moet tijdelijk zijn. Je hebt stress in je lijf omdat je twijfels hebt of je wel door wilt en hoe het gaat tussen jullie.

#6. Hij maakt je onzeker

In een relatie moet je elkaar versterken, niet naar beneden halen. Wanneer je vriend van alles aan je wilt veranderen en je zegt dat je veel fout doet, dan voelt dat niet goed.

#7. Twijfels over je twijfels

Twijfels ontstaan, over twijfels kun je ook weer gaan twijfelen. Gaat wel weer over, kun je denken, maar wanneer ze niet weggaan of elkaar snel opvolgen, dan ben je niet zeker over jullie relatie.

#8. Vriendinnen minder in beeld

De relatie met hem, zorgt ervoor dat de relatie met je vriendinnen op een lager pitje komt te staan. Dat wil je eigenlijk niet. Het kan komen doordat jouw vriendinnen hem niet aardig vinden of omdat hij jou volledig claimt.

#9. Hij beslist

In deze relatie kun je zelf geen beslissingen nemen, omdat hij beslist. Overleggen dat gebeurt niet. Er is van alles dat jij graag zou willen, maar je hebt het gevoel dat je dit niet meer kunt. Hij kan jaloers zijn, of weer zijn mening klaarhebben en jij kunt angst hebben hiervoor.

#10.  Verantwoordelijk voor zijn geluk

Zijn geluk is jouw persoonlijke verantwoordelijkheid, tenminste zo voelt dat. Is hij ongelukkig, dan zal dat wel aan jou liggen, tenminste zo voel je dat. Hij moet natuurlijk voor de basis van  zijn eigen geluk zorg dragen.

Wanneer je relatie niet goed voelt

Geef je relatie wel even de tijd, het kan ook iets in jou zijn wat onrust geeft. Het zou toch jammer zijn dat je meteen je relatie stopt bij de eerste de beste twijfel. Twijfels hebben hoort gewoon bij relaties. Jij hebt namelijk niet alleen van doen met jezelf maar ook met een ander, die nooit precies zoals jij kan zijn. Dat is natuurlijk ook alleen maar goed, anders zou het ook maar saai worden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Happy selfies op Instagram na relatiebreuk helpt je niet vooruit

Is het een goed idee om enorm veel gelukkige kiekjes van...

Wanneer ben je gezond jaloers en wanneer niet

Wanneer je pas een nieuwe relatie hebt kan je overvallen worden...

Liever thuis blijven dan met je schoonouders op vakantie

Single zijn is zo slecht nog niet. Want eenmaal weer een...

Iedere dag met een schone lei beginnen: 10 tips

Hebben gebeurtenissen uit het verleden invloed op je dagelijkse geluk? Hier...

Goed voor je zelf zorgen maakt gelukkig

Geluk is voor iedereen anders, het is een gevoel. Geluk begint...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie