wandeling

Wandeling voor singles in Wijnjewoude

Samen wandelen is leuker dan alleen en tijdens het wandelen kan je makkelijk contact maken met de anderen. Als je even stilstaat, heb je al weer een andere gesprekspartner. Daarom organiseert relatiebemiddeling IndiviDuo zondag 14 april vanaf 13.30 uur een afwisselende wandeling van 8 km vanaf Wijnjewolde.

Wandelroute

Om 13:30 uur ontmoeten de deelnemers elkaar bij Restaurant De Stripe onder het genot van een kop koffie met gebak. Na een korte kennismaking vertrekt de groep singles richting de pingoruïnes. De route gaat over de Duurswouderheide en door de bossen langs de Freulevijver die omringd is met grote Rododendrons.

Napraten & borrelen

Bij het restaurant is nog gelegenheid om na te praten met een drankje met bittergarnituur erbij. Wie wil kan blijven eten met de groep. Alle singles zijn welkom om aan deze wandeling deel te nemen. Het is niet nodig om eerst lid ergens van te worden. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Voor meer inlichtingen kijk hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.