taboe mannen

Wakker worden met een sexy Fransman?

Heb jij ook de grootste moeite om in de ochtend je ogen te openen en kruip je bij het geluid van de wekker het liefst weer diep onder de dekens? Daar brengt deze app misschien verandering in… 

Zwoel wakker worden

Zeker in de winter valt het nog niet mee om uit je bed te komen. Het is nog donker buiten en jij ligt heerlijk warm onder de wol als die wekker gaat. Maar in plaats van hardhandig uit je dromen te worden gerukt kan je ook ontwaken met het hese gefluister van een sexy Fransman!

Rustgevende stem 

En je hoeft er niet eens voor naar Parijs. Met de Morning Man App word je wakker met een rustgevende mannelijke stem in een accent naar jouw keuze. Frans en Amerikaans zijn gratis, voor Brits, Italiaans en Spaans betaal je 1 dollar (90 eurocent). Onnozel en een tikje fout? Absoluut. Stukken beter dan je gebruikelijke wekker? Zeker weten!

Dromen in de slaapkamer..

Over dromen gesproken, hoe onderdanig of dominant, hoe willen vrouwen nu eigenlijk écht behandeld worden in de slaapkamer? De Britse auteur Emily Dubberley ging op onderzoek uit, sprak met honderd vrouwen en schreef de meest voorkomende seksuele fantasieën neer in het boek Garden of Desires: The Evolution of Women’s Sexual Fantasies.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!