slow seks goed relatie
12 juni 2019

Waarom zoenen niet alleen lekker maar ook goed voor je is

Met de juiste persoon… zijn we allemaal gek op een lekker partijtje zoenen! Toch? En zo niet dan geven we je een goede reden om er fan van te worden want zoenen is namelijk super goed voor je gezondheid. Nieuwsgierig geworden?

  1. Top tanden

Zoenen is super goed voor jouw tanden. Bij een flinke zoenpartij maken jij en je crush veel speeksel aan. Speeksel zorgt goed voor jullie tanden. Tandplak en bacteriën die tandbederf veroorzaken maakt met jullie power kissing geen schijn van kans.

  1. Chilled out

Over power kissing gesproken, een flinke zoenpartij zorgt er ook voor dat jij minder stress hebt. Stress wordt veroorzaakt door het stofje cortisol. Doordat je zo opgaat in je zoensessie wordt er minder cortisol aangemaakt door je lichaam en zul je je een stuk meer ontspannen voelen.

  1. Gewoon heel erg gelukkig

Doordat je minder stress hebt zul je ook merken dat je een stuk gelukkiger bent. En dat komt natuurlijk allemaal door zo fijn te zoenen. Door een potje tongworstelen wordt door het lichaam endorfine aangemaakt waar wij heel gelukkig van worden. Of gewoon door het feit dat je zo’n geweldige match hebt gevonden.

  1. Liefdeshormoon

Wat zoenen allemaal wel niet kan doen. Het is namelijk ook nog eens heel goed voor je relatie. Bij het zoenen wordt het ‘liefdeshormoon’ aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je samen een intense band opbouwt en niets fijner dan dat toch?

  1. Jouw beste cardio

Nog geen perfecte work-out gevonden die bij jou past? Ga dan lekker zoenen. Met een goed potje zoenen verbrand je al zo’n 30 calorieën in een kwartier. Dit is meer dan dat je een flink stuk zou gaan wandelen, wat jammer nou.

  1. Goedkoopste anti-rimpel remedie ooit

Yes, zoenen zorgt voor een strak gezicht. Doordat je zoent, span je wel zo’n 34 spieren aan in je gezicht. Bye, bye rimpels.

  1. Hoofdpijn was nog nooit zo’n goed excuus geweest

Ook is zoenen de perfecte remedie tegen pijntjes zoals hoofd-en rugpijn. Doordat je zo lekker relaxed aan het zoenen bent ontspannen jouw aderen zich en kan zo het bloed beter stromen. Prima excuus om even heerlijk zoenen. Ook zul je zo gauw merken dat je klaar bent voor flink wat sexy time.

  1. Ready for more

Seks is super goed voor je gezondheid en wat is nou fijner om een zwoele sekspartij te beginnen dan met heerlijk zoenen? Zoenen is het perfecte onderdeel van voorspel en zorgt er voor dat jij en je lief flink tevreden eindigen…

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen...

Dit is wat verschillende zoenen over je relatie zeggen

Er zijn super veel verschillende manieren waarop je kan zoenen en...

De zoenetiquette: hoeveel zoenen bij een eerste date?

Je ziet elkaar voor het eerst in real life en...

6 op de 10 singles tongzoent tijdens eerste date

Nederlandse singles houden wel van een potje tongzoenen. Het is intiem...

Kinderen hebben vooral vragen over verliefdheid en verkering

Kinderen van 8 t/m 12 jaar stellen het meest vragen over...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie