casual seks mannen vrouwen

Waarom wachten tot woensdag met seks?

Er bestaat een regel, die zegt geen seks te hebben voor je derde date. Zijn we het daar tegenwoordig mee eens of vinden we dit achterhaald? “Waarom tot woensdag wachten als je elkaar maandag al leuk vindt?” dit las ik in een tijdschrift en vond ik eigenlijk wel erg gevat.

Het is van alle tijden, namelijk de vraag wanneer je voor het eerst seks moet hebben met je date. Laten we voorop stellen dat rondom deze kwestie het woord “moeten” uit den boze is. Je mag het vooral zelf beslissen, als er enige dwang is, dan is het verkeerd. En wat denk jij, denken mannen er altijd lichter over? Er is de mening gevraagd van mannen en vrouwen en hun opvattingen gaan alle kanten op.

Ik wil graag veroverd worden

Als Sonja verliefd was op iemand, en dat kon na drie weken zijn maar ook na drie uur, dan ging zij gerust met zo’n man mee. Nu zij gescheiden is en weer voor het eerst aan het daten is, is ze een stuk voorzichtiger. Ze is niet alleen ouder en verstandiger, ze heeft ook twee dochters waar ze de zorg voor heeft. Ze neemt nu echt niet meer Jan en alleman mee naar huis. Ze wilt het haar kinderen niet aandoen hun moeder aan de ontbijttafel te treffen met een vreemde man. Als ze nu een man meeneemt, dan moet hij echt leuk zijn en ze beseft dat je dat niet weet na één avond. Bovendien weet ze nu dat ze ook graag veroverd wil worden.

Hard to get spelen

Op het moment dat Karin Pim ontmoette, voelde zij dat het een bijzondere en lieve jongen was. Een jongen die weleens een blijvertje kon worden. Daarom heeft ze de eerste maand hard to get gespeeld. Toen ze dan toch bij hem sliep wilde ze zich nog niet meteen bloot geven en kleedde zij zich met een pyjama die verre van sexy was. Toen ze echter tegen hem aanlag besefte ze dat ze eigenlijk wel gek was, hier met zo’n monsterlijke outfit te liggen, uit die kleren. Ze zijn nu elf jaar samen, twee jaar getrouwd en hebben twee kindjes.

Waarom tot woensdag wachten

Als ik een vrouw was, zegt Mike, zou ik niet te vlug het bed in duiken. Veel van zijn vrienden vinden vrouwen die dat doen te makkelijk. Zelf denkt Mike daar anders over. Hem maakt het niks uit. Als je elkaar leuk vindt en je hebt een fantastische avond achter de rug dan is het toch prima dat die avond samen in bed eindigt. Dat staat geen enkele relatie in de weg. Heb je wel principes rondom seks dan wacht je gewoon een paar maanden, uit respect voor je zelf  en de ander.

Geniet van het leven

Als je allebei zin hebt in seks, dan maakt het volgens Kees niet uit of het op de eerste date gebeurt of op één van de volgende afspraken. In de tijd dat hij vrijgezel was, heeft hij daar nooit een probleem van gemaakt om meteen het bed te delen met een dame die hij die avond voor het eerst ontmoet had. Soms volgende er meerdere afspraken of zelfs een relatie, soms bleef het bij de ene keer. Kees vindt zichzelf een levensgenieter en seks hoort daar zeker bij. Met zijn huidige vriendin duurde het langer voordat ze seks hadden, maar dat was volgens hem niet bewust. Of het iets zegt over de vrouw in kwestie wanneer ze snel toehapt, dat vindt hij niet. Het gaat om het gevoel van dat moment. Voelt het goed, dan voelt het gewoon goed.

Spanning opbouwen

Ben je er op uit een lange termijnrelatie op te bouwen, dan kun je beter niet meteen de koffer in duiken. Dit is de mening van Marijke, die twee keer deze fout gemaakt heeft. Zij wilde zelf graag snel seks omdat ze die mannen wilde hebben. Daarna vonden die mannen het wel prima zo en lieten niets meer van zich horen. Toen ze vervolgens Joris leerde kennen, bedacht ze dat ze het deze keer rustiger aan moest doen. Ze vroeg hem niet binnen toen hij haar thuis afzette en haar een zoen op haar wang gaf. De keren daarna waren afspraakjes buiten de deur. De spanning liep op, maar nog steeds gingen ze niet all the way. Ze hebben een maand gewacht voordat ze alle remmen los gooiden. Het was heerlijk. Vanwege het langzaam opbouwen van de spanning en de tijd die je neemt om elkaar een beetje te leren kennen, vindt Marijke deze manier een echte aanrader.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.