foute man daten

Waarom vrouwen met foute mannen daten

Waarom daten vrouwen zou graag met het type ‘foute man’? Wat maakt deze mannen nu zo woest aantrekkelijk, ondanks dat ze verre van geschikt relatiemateriaal zijn? We gingen op onderzoek uit en kwamen tot de volgende conclusies.

Sexappeal

Foute mannen hebben een mysterieuze vorm van sexappeal over zich. Ze zien er goed uit, hebben een goed verzorgd en lekker lijf en daar besteden ze ook echt aandacht aan. Het oog wil ook wat zeiden ze vroeger altijd, nou dat motto gaat ook op voor de doorgaans wat stoere, foute man.

Charmant

Foute manen hebben een vlotte babbel een coole glimlach en misschien zelfs wel dat schattige kuiltje in de kin of wang. Ze hebben mega veel charme en strooien dit gretig rond. Ze deugen voor geen meter maar ach… zo moeilijk te weerstaan!

Spannend

De fout man is verre van voorspelbaar. Trouw daar doen ze niet aan en je hebt geen idee waar hij nu weer uithangt en met wie. Zijn toekomst ligt echt nog niet vast en hij verrast je geregeld met originele uitstapjes. Precies die onvoorspelbaarheid maakt de foute man voor menig vrouw uitermate aantrekkelijk en spannend.

Dominant

De foute man heeft wel wat weg van een narcistische persoonlijkheid. Ze vinden zichzelf ook leuk, knap, intelligent en interessant. Ze weten hoe ze in de markt liggen en daardoor voelen ze zich vaak superieur aan andere mannen. Vrouwen vinden deze natuurlijke dominantie stoer en reuze aantrekkelijk.

Veilig

Vrouwen die als een blok vallen voor foute mannen willen zich graag beschermd en veilig voelen. Het kleine meisje dat schuilt in het lichaam van de inmiddels volwassen vrouw droomt stiekem nog altijd van de prins op het witte paard en haar redder in nood. Als hij maar bij je is, dan overkomt jou niets!

Moederinstinct

Andersom kan ook. Want de foute man is ook de ideale date voor de vrouw met ontluikende moedergevoelens. De foute man heeft natuurlijk zo zijn pluspunten maar doorgaans ook wel wat probleempjes. En die ga jij natuurlijk voor hem oplossen. Door hem in de watten te leggen en te verzorgen maak je jezelf onmisbaar voor hem. Denk je…

Daten met een foute man is enerverend, spannend en beslist een tijdelijke leuke aanvulling in je leven. Ben je echter op zoek naar een serieuze levenspartner, de vader van je toekomstige kinderen of een maatje voor dik en dun die er ook voor jou zal zijn als je hem nodig hebt? Dan kun je de foute mannen maar beter links laten liggen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.