hardlopen

Waarom vrouwen met een hardloper willen daten

Ben je nog op zoek naar een leuke man? Misschien heeft hij die gevreesde witte sportsokken wel aan! Want als je aan hardlopen doet, kijk dan eens wat vaker en beter om je heen. Misschien loop je dat leuke exemplaar wel letterlijk tegen het lijf! Dit zijn de 6 beste redenen om een hardloper te daten. 

#1 Discipline zit in zijn bloed
Fit zijn is niet makkelijk. De motivatie om ’s ochtends voor het werk of ’s avond na een lange werkdag te gaan rennen is moeilijk. Een hardloper werkt hard voor zijn lichaam en conditie. Hij zal dus ook hard werken aan zijn relatie.

2# Hij ziet er (heerlijk) fit uit
Hard work pays off. Heb je nooit het lichaam van een hardloper gezien? Honey, je mist wat! Hij is fysiek sterk, perfect op gewicht en natuurlijk een en al spier. Nog een bonus: hij is constant zweterig, T-shirtloos en draagt all day korte broeken.

3# Hij motiveert je
Samen even een rondje rennen is natuurlijk gezonder dan op bank liggen en een serie binge-watchen samen. Een hardloper geeft om zijn gezonde leven en hier kun jij dus ook gebruik van maken. Hij is doelgericht en kan perfect plannen. Total package, dus.

4# Hij behoort tot de gelukkigere mensen
Uit onderzoek blijkt dat hardlopers een positieve kijk op het leven hebben en niet snel gestrest raken. En heb je ook wel eens gehoord van de runner’s high? Door hardlopen gaat er een vloed van endorfine naar je hersenen.

5#Hij heeft een natural glow
Niet alleen is hij meestal gelukkig, hij heeft ook een natural glow. Al het zweten zorgt ervoor dat zijn huid gezond en glowing blijft. Altijd een stralende huid om jaloers van te worden.

6# Confidence is hot
Zijn motivatie, uiterlijk en doelen geven hem meer zelfvertrouwen. Hij is dus iemand die zelfverzekerd is en zijn eigen waarde kent. Hij behandelt zichzelf en jou met respect. That’s sexy.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam