Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
verliefdheid
27 augustus 2019

Waarom verliefd zijn hetzelfde is als dronken zijn

Beyoncé zong het niet voor niets: ‘Drunk in love’ . Je kunt dronken zijn van verliefdheid, of juist verliefd worden van de alcohol. Het zijn net twee dezelfde dingen.

  1. De wereld is mooier

Als je lekker wat wijntjes hebt gedronken, is iedereen aardig. Je wilt vreemde mensen omhelzen, zegt tegen je beste vriendin hoe mooi ze is en dat je van haar houdt en iedere conversatie klinkt als muziek. Als je verliefd bent, lijkt iedereen vrolijk en blij. Mensen begroeten je zomaar op straat. Ja, de wereld is prachtig.

  1. Je vindt alles hilarisch

Verliefde mensen lachen en stralen veel meer dan ander mensen. Hun ogen glinsteren en ze lachen om elk grapje van de ander. Álles wat hij vertelt is grappig. Als je aangeschoten bent, vind je ook de normaalste situaties ineens hilarisch. Tja, mannen en alcohol, ze doen wat vreemds met je gevoel voor humor.

  1. Je bent jaloerser

Dat is dan weer niet zo leuk, jaloers zijn. Als je hebt gedronken of geraakt bent door cupido, kan het wel eens voorkomen dat je dingen ziet die er niet zijn. Vrouwen die je normaal aardig vindt, zijn ineens je concurrenten geworden. En je gaat opscheppen over jezelf. Oeps.

  1. Alle remmen gaan los

Op de bar dansen of meedoen met de karaoke lijkt ineens helemaal geen gek idee meer nadat je hebt ontdekt welke lekkere cocktails allemaal op de kaart staan. Alcohol laat je losser en ongeremder voelen. Ook verliefde mensen doen rare dingen. Héél ver omfietsen om maar een glimp van hem op te vangen bijvoorbeeld. Of smoesjes te verzinnen om contact te maken. Dan app je hem of hij je ergens mee kan helpen in huis terwijl je het prima zelf zou kunnen.

  1. Je bent zelfverzekerder

We hebben niet voor niets de uitdrukking ‘jezelf moed indrinken’. Wat eerst een enge situatie leek, omdat je niemand kent op het feestje, blijkt na een paar wijntjes of gin-tonics een super gezellige bedoening. Je voelt je ineens een stuk zelfverzekerder en gaat veel vlotter babbelen. Ook als je verliefd bent, en hij ook op jou is, kun je ineens de hele wereld aan. Volgens Britse wetenschappers komt dat door het hormoon oxytocine, ook wel knuffelhormoon genoemd. Dat maakt je lichaam zowel aan wanneer je dronken bent als wanneer je in de zevende hemel verkeert.

  1. Je wilt meer van het gevoel

Op een gegeven moment gaat de heftigste verliefdheid over, maar jij wilt juist meer, meer, meer van het fladderige gevoel in je buik. Je wilt warm worden als je aan hem denkt en tintelen als hij je aanraakt. Je wilt zweven. Als je aangeschoten bent, is er altijd één moment dat alles klopt. Daarvoor ben je nuchter, daarna ben je moe en uitgeblust of de wereld danst juist voor je ogen. Maar jij wilt je roziger voelen, happy, ontspannen en uitgelaten blij. Zelfs al eindigde de vorige keer dat je dronk in een vreselijke kater, je wilt altijd meer van het heerlijke gevoel.

En voor je het weet heb je nog een Beyoncé-momentje. Dan ben je in de keuken: ‘saying ‘how the hell did this shit happen?’

 

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een super romantische zomer voor deze sterrenbeelden!

Kreeften, Maagden, Vissen en Boogschutters: bereid jullie voor op een extreem...

Erotisch flirten op afstand doe je zo

Nu we voorlopig nog even aangewezen zijn op onze online dating...

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie