We lezen wat af over het ‘perfecte lichaam’. En het zijn niet alleen vrouwen die zich helemaal uit de naad werken in de sportschool om er geweldig uit te zien. Vorig jaar werden de ronde billen van Kim K. en heel wat andere ‘volle’ dames eindelijk gewaardeerd! Ook heel wat mannen hebben niet de perfecte maten. En ook deze wat dikkere heren zijn sexy!

5 reden waarom dikkere mannen ook sexy zijn:

1. Een man die niet dag in dag uit met zijn uiterlijk bezig is, is aantrekkelijk omdat hij zich zelfverzekerd gedraagt zonder dat hij zich om de haverklap zorgen maakt over het aantal suikers, vetten en koolhydraten dat hij inneemt. Een ontspannen, relaxte mentaliteit op het uiterlijk vlak slaat wel degelijk aan.

2.  Er zijn genoeg vrouwen die niet verlangen naar een wasbordje of sixpack bij hun partner. Een vol, rond en stevig lichaam wordt door vele vrouwen met liefde omarmt!

3. Een man die blij is met zijn lichaam is vele malen sexyer dan iemand die onzeker is en de hele dag naar complimentjes loopt te vissen

4. Ook in de slaapkamer heeft een volslanke man heel wat troeven in handen. Een man die zich zelfverzekerd voelt en zal een vrouw beslist beter verwennen

5. Het feit dat jullie samen kunnen genieten van een heerlijk, 6 gangen diner in een restaurant, inclusief de bijpassende wijnen en een goddelijk lekkere koffie speciaal, dat behoeft natuurlijk geen verdere uitleg… Veel lekkerder dan een blaadje sla.

Het moge duidelijk zijn: ook mannen moeten niet allemaal slank zijn om als sexy bestempeld te worden. Denk maar aan Jeroen Meus, Jonah Hill, Jason Segal,…

2 reacties

  1. Voor mij een ongeloofwaardig verhaal. Mijn hele leven, van jongst af aan al gezeten met overgewicht en dus veel te gezet. En dat heeft parten gespeeld met vinden van een partner. Menigmaal kreeg ik te horen, dat ik een leuke en lieve man bent, maar werd ik afgekeurd op mijn uiterlijk?Sinds 1 januari, zwaar op dieet gegaan en reeds 11 kilo kwijt…..en dat is nu reeds merkbaar met aandacht van vrouwen….Dus op naar de volgende 10 kilo gewichtsverlies!!!

  2. ik weet niet hoe oud, of jong je bent Bertus Gezet, maar de jonge meisjes (vrouwen) vinden de wat stevigere mannen ook niet echt aantrekkelijk nee.. Ze zien nog niet in, dat een man die er slank en gespierd uitziet, meer liefde voor zichzelf voeld, dan hij voor hen zal voelen en ik denk dat jezelf ook vooral niet de fout moet maken, alleen oog voor slanke dames te hebben, want dan maak jij dezelfde fout dan zijzelf maken..

Reacties zijn gesloten.