dikker sexy

Waarom stevige mannen ook sexy zijn

We lezen wat af over het ‘perfecte lichaam’. En het zijn niet alleen vrouwen die zich helemaal uit de naad werken in de sportschool om er geweldig uit te zien. Vorig jaar werden de ronde billen van Kim K. en heel wat andere ‘volle’ dames eindelijk gewaardeerd! Ook heel wat mannen hebben niet de perfecte maten. En ook deze wat dikkere heren zijn sexy!

5 reden waarom dikkere mannen ook sexy zijn:

1. Een man die niet dag in dag uit met zijn uiterlijk bezig is, is aantrekkelijk omdat hij zich zelfverzekerd gedraagt zonder dat hij zich om de haverklap zorgen maakt over het aantal suikers, vetten en koolhydraten dat hij inneemt. Een ontspannen, relaxte mentaliteit op het uiterlijk vlak slaat wel degelijk aan.

2.  Er zijn genoeg vrouwen die niet verlangen naar een wasbordje of sixpack bij hun partner. Een vol, rond en stevig lichaam wordt door vele vrouwen met liefde omarmt!

3. Een man die blij is met zijn lichaam is vele malen sexyer dan iemand die onzeker is en de hele dag naar complimentjes loopt te vissen

4. Ook in de slaapkamer heeft een volslanke man heel wat troeven in handen. Een man die zich zelfverzekerd voelt en zal een vrouw beslist beter verwennen

5. Het feit dat jullie samen kunnen genieten van een heerlijk, 6 gangen diner in een restaurant, inclusief de bijpassende wijnen en een goddelijk lekkere koffie speciaal, dat behoeft natuurlijk geen verdere uitleg… Veel lekkerder dan een blaadje sla.

Het moge duidelijk zijn: ook mannen moeten niet allemaal slank zijn om als sexy bestempeld te worden. Denk maar aan Jeroen Meus, Jonah Hill, Jason Segal,…

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.