dikker sexy

Waarom stevige mannen ook sexy zijn

We lezen wat af over het ‘perfecte lichaam’. En het zijn niet alleen vrouwen die zich helemaal uit de naad werken in de sportschool om er geweldig uit te zien. Vorig jaar werden de ronde billen van Kim K. en heel wat andere ‘volle’ dames eindelijk gewaardeerd! Ook heel wat mannen hebben niet de perfecte maten. En ook deze wat dikkere heren zijn sexy!

5 reden waarom dikkere mannen ook sexy zijn:

1. Een man die niet dag in dag uit met zijn uiterlijk bezig is, is aantrekkelijk omdat hij zich zelfverzekerd gedraagt zonder dat hij zich om de haverklap zorgen maakt over het aantal suikers, vetten en koolhydraten dat hij inneemt. Een ontspannen, relaxte mentaliteit op het uiterlijk vlak slaat wel degelijk aan.

2.  Er zijn genoeg vrouwen die niet verlangen naar een wasbordje of sixpack bij hun partner. Een vol, rond en stevig lichaam wordt door vele vrouwen met liefde omarmt!

3. Een man die blij is met zijn lichaam is vele malen sexyer dan iemand die onzeker is en de hele dag naar complimentjes loopt te vissen

4. Ook in de slaapkamer heeft een volslanke man heel wat troeven in handen. Een man die zich zelfverzekerd voelt en zal een vrouw beslist beter verwennen

5. Het feit dat jullie samen kunnen genieten van een heerlijk, 6 gangen diner in een restaurant, inclusief de bijpassende wijnen en een goddelijk lekkere koffie speciaal, dat behoeft natuurlijk geen verdere uitleg… Veel lekkerder dan een blaadje sla.

Het moge duidelijk zijn: ook mannen moeten niet allemaal slank zijn om als sexy bestempeld te worden. Denk maar aan Jeroen Meus, Jonah Hill, Jason Segal,…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!