zelfvertrouwen lichaamstaal

Waarom single zijn erger is in de herfst

Singles die op zoek zijn naar een avontuurtje hoeven maar een app te installeren. Maar als single door het leven gaan is ook alleen onder een dekentje zitten terwijl je Netflix kijkt en zonder partner naar bruiloften gaan. En in de herfst weegt alles zwaarder volgens de Londense Lauren Crouch.

Herfst meest gehate seizoen

Lauren, die na een date ooit 3,50 pond ( omgerekend 3,86 euro) heeft moeten terugstorten aan een date omdat hij haar had ‘getrakteerd’, heeft een conversatie met een vriendin over het single bestaan gedeeld via Twitter. Daarin gaat het over het feit dat de herfst en winter er weer aankomen. En laat het zogenaamde ‘cuffing season’ net de meest gehate periode van het jaar zijn voor Lauren omdat koppeltjes dan gezellige foto’s van Winter Wonderland en knusse zondagen bij het haardvuur delen.

Geen man in mijn leven

“Ik kijk tv met mijn kat. Ik voel me een loser. Elk jaar denk ik dat ik iemand zal leren kennen, maar kijk: het is september. Mensen zijn alweer over Kerstmis aan het praten en er is geen man in mijn leven. In januari ben ik vijf jaar single. Het is geen slechte zaak, maar gewoon een ‘zaak’ en dat haat ik”, zegt Lauren tegen haar single vriendin, die haar ergernissen begrijpt.

De app-conversatie tussen Lauren en haar vriendin lees je hier.

Frustrerend

“Sommige periodes ben ik echt down. Ik heb casual seks gehad met een man. Hij zei dat het niets voor hem was omdat hij een relatie wilde. Ik vraag me dan af waarom hij die niet met mij wil. Dat is zo frustrerend. Wat is er mis met me? Weet je, ik heb gewoon een slechte dag. Het was het eerste weekend in tijden dat ik niet op stap ben geweest en ik vrees dat ik te veel aandacht geef aan mijn donkere gedachten”, laat ze nog weten. Haar begripvolle vriendin steekt haar een hart onder de riem. “We hebben nu eenmaal hoge standaarden”, schrijft ze. Ze beklemtoont het belang om zulke mindere momenten onder controle te houden.

Hoe ervaar jij het single zijn in de herfst?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam