Te leuk om alleen te zijn

Waarom millennials minder snel een partner vinden

Met al die datingapps lijkt het voor alle millennials die single zijn eenvoudiger dan ooit om de ware tegen het lijf te lopen. Maar niets is minder waar. Volgens relatie-expert Alysha Jeney weten we door het overaanbod niet langer in welke vijver we onze hengel moeten uitgooien.

Geen diepgaande band

In haar praktijk ziet de experte vooral mensen tussen de 25 en de 33 jaar. Zij kampen allemaal één overkoepelend probleem: ze slagen er niet in om op een diepgaande band te ontwikkelen met potentiële partners. Daarvoor is er een veilig gevoel nodig. Voor dat veilige gevoel er is, heb je dan weer tijd en geduld nodig.

Oppervlakkigheid

Daar knelt het schoentje. Door al die vissen in de zee, is het voor menig millennial moeilijk om te beoordelen wie er nu echt de moeite waard is.Daardoor worden er steeds meer dates ingepland, wat uiteindelijk alleen maar averechts en isolerend werkt. Want zo blijven je contacten oppervlakkig en eindig je uiteindelijk weer alleen.

Wat zoek jij?

Maar wat is dan wel de ultieme manier om iemand te vinden waarmee het echt klikt? “Dat is voor iedereen anders”, legt Alysha uit. “Het is gewoon heel belangrijk om je af te vragen wat je precies zoekt in een partner.” Kansje wagen in de liefde: kijk dan eens bij de single gidsen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam