Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
happy single
2 augustus 2018

Waarom jong én single zijn hartstikke aantrekkelijk is

Ben jij een van die leuke jonge vrouwen in Nederland die nog single is? Misschien krijg je soms een steek van jaloezie in je buik als je je vriendinnen gelukkig ziet zijn met hun nieuwe vlam. Of die romantische film met dat veel te perfecte koppel.. Maar dat single zijn is helemáál zo gek nog niet. De volgende vier redenen zorgen er namelijk voor dat mannen jou ongelooflijk aantrekkelijk vinden:

  1. Je bent grijpbaar en ongrijpbaar tegelijkertijd

De single vrouw is vaak de vrouw die de gangmaker op het feestje is. Ze hoeft immers nooit rekening te houden met een andere man, ze kan staan en gaan waar ze wil. Ze heeft een lach op haar gezicht, ondanks dat ze misschien een van de weinige single meisje op een feestje is tussen de vele stelletjes. Single vrouwen maken snel een praatje met mannen zonder daar iets direct iets van te willen, of toch wel? Dat is het. Ze zijn grijpbaar en ongrijpbaar tegelijkertijd. Een combinatie die ontzettend verleidelijk is en verschrikkelijk aantrekkelijk. Dit houdt de mannen maar bezig om het mysterie achter jou te ontdekken. Voorspelbaar is wel het laatste woord wat jou typeert.

  1. Ze zijn vaak bloedmooi

Mannen gaan er vanuit dat de mooie meisjes al bezet zijn. Maar niks is minder waar. Er zijn namelijk zat knappe meiden die nog steeds vrijgezel zijn. Misschien hebben ze net hun relatie verbroken, willen ze geen relatie of hebben ze nog niet de juiste persoon gevonden. En als mannen niet dénken dat ze bezet zijn, dan zijn ze stiekem een beetje bang om op een beeldschoon meisje af te stappen. De mannen die wel op ze afstappen, zijn vaak mannen met een groot ego die denken dat ze het allemaal wel weten. Maar wat zouden mooie meisjes het toch fijn vinden als die ene leuke jongen met misschien niet de allermooiste looks van de wereld toch wel op ze afstapt. Wat nee, mooie meisjes bijten écht niet. Daarnaast zijn mooie meiden vaak niet zo snel onder de indruk. Ze krijgen in kwestie namelijk wel veel aandacht maar ook van genoeg mannen waar ze het nou juist niet van willen. Al deze factoren maken een single meisje ongelooflijk aantrekkelijk, in de ogen van héél véél mannen.

  1. Ze weten wat ze willen

Een single vrouw in haar twenties heeft zeer waarschijnlijk hier en daar wat ervaring opgedaan wat mannen betreft. Ze is vast al een keer tot over haar oren verliefd geweest, een gebroken hart gehad, gekwetst, van iemand intens veel gehouden, verlaten en ze heeft vast ook wel eens iemand zelf verlaten. Ze heeft een handtas vol met ervaringen die haar nu heel goed van pas komen. Ze weet als geen ander wat ze nou echt zoekt in een relatie en waar zij zielsgelukkig van wordt. Mannen vinden het heerlijk als een vrouw recht door zee is en staat voor wie zij daadwerkelijk is. Deze vrouw speelt geen spelletjes meer maar houdt van diepgang op elk vlak. Door deze kwaliteit kan een man zélfs tegen je opkijken waardoor hij je heel aantrekkelijk vindt. Misschien wel nóg aantrekkelijker dan hij al vond.

  1. Ze doen precies waar zij zelf zin in hebben

Single vrouwen hoeven geen rekening te houden met hun vriend die hoe dan ook, invloed heeft op haar. Ze kan die ene wereldreis maken die zélf zo belangrijk vindt om te doen. Ze kan die studie in het buitenland doen zonder dat ze ‘toestemming’ moet hebben van haar lover. Single vrouwen zijn vaak in de meest uiteenlopende zaken ontzettend ontwikkeld. Omdat ze voor zichzelf hebben gekozen en daardoor vaak de mooiste ervaringen hebben opgedaan. Daardoor hebben ze ook altijd een verhaal om te vertellen. Ze gaan voor hun eigen geluk en zijn niet bang om alleen te zijn. Dit maakt een single vrouw voor een man een bron van inspiratie en bewondering.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote...

Tekort aan jonge vrouwen in deze Brabantse regio’s

Op zoek naar een man tussen de 25 en 30 jaar?...

Waarom een fitte date aantrekkelijker is

Of je nu een man of vrouw bent, als je fit...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

Direct Wonen Huren