Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vreemdgaan sociaal financieel
31 maart 2019

Waarom je toch telkens valt op die onbereikbare man

Mega vlinders in je buik, je denkt de godganselijke tijd aan die ander: yes, je bent tot over je oren verliefd! Super leuk natuurlijk, behalve dan dat het is voor een man die je niet kan krijgen. Maar waarom vallen we nu toch elke keer op die onbereikbare man?

Hij reageert laat of nooit op je berichtjes, of hij zit op het moment zelf in een relatie. Wat het ook is, je kan hem niet helemaal voor jezelf winnen. En dit zorgt er alleen maar voor dat jij hem meer wilt.

Die ene onbereikbare man

Een man die emotioneel onbereikbaar is geeft geen reactie op de dingen die jij voelt. Opeens kan jij je gevoelens niet kwijt. Je denkt ‘wat moet ik er nu mee?’ Hierdoor blijf je langer met hem in je hoofd zitten en langer met de vlinders in je buik. Hierdoor beleef je de verliefdheid echter ook veel intenser. Want hé, hoezo wil hij jou niet?

Wat daarnaast ook een rol meespeelt is dat een onbereikbare man krachtig overkomt. Omdat er een gebrek aan emotionele signalen komen van zijn kant, kan je ten onrechte tot de conclusie komen dat hij dus sterk en krachtig is. En veel vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man sterk overkomt.

Waarom vallen we toch steeds voor hem

Nu weten we waarom we die onbereikbare man zo leuk vinden. Maar waarom vallen we er nu elke keer weer voor? Soms krijg je het gevoel alsof jij ze aantrekt. Maar niets is minder waar. Ga na waarom je steeds weer bij die mannen terechtkomt. We hebben allemaal een druk leven, maar tegelijkertijd ook behoefte aan liefde.

Wanneer je verliefd bent het een onzekere periode is. Maar bij deze man weet je dat ze niet gaan afwijzen omdat je van tevoren al weet dat ze onbereikbaar zijn. Mocht je hem uiteindelijk toch wel voor je hebben veroverd, dan voelt dit echt als een overwinning.

Haal jezelf uit de situatie

Zit je in zo’n situatie en je bent erachter dat je meer wil? Neem dan afstand. Hoe moeilijk dit ook klinkt, hierdoor kan hij zich wel realiseren wat hij opeens mist. Sommige mannen hebben namelijk pas door hoeveel jij waard bent als je er niet meer bent.

Uiteindelijk is het beter om meteen te gaan voor iemand die emotioneel bereikbaar is. Scheelt je weer een hoop gedoe. Geloof ons, soms voelt het alsof ze er niet zijn, maar de ware is er heus wel.

 

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Langeafstandsrelatie; hoe werkt dat?

Je hoort er steeds vaker over; een relatie met iemand in...

Te veel bliepjes op de smartphone

Het hoge bezit leidt tot een veelvuldig gebruik van de smartphone....

Lange afstandsrelatie: dit zijn de voordelen

Om een goede relatie te laten werken, is het nodig om...

Dinner for two is populair onder nieuwbakken stelletjes, maar dan niet te chique

Je bent head over heels verliefd en jij en je nieuwe...

Deze 7 lessen maken je wijzer over relaties

Heel veel mensen dromen van een liefde voor altijd; en toch...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...