alleen zijn

Waarom je niet slecht in relaties bent als je al wat langer single bent

Ben je al een tijdje single terwijl je vriendinnen zich stuk voor stuk gaan settelen? Hoe langer je vrijgezel bent, hoe meer je twijfelt aan jezelf. Maar dat is helemaal niet nodig. Dat je wat langer vrijgezel bent betekent niet dat je ‘slecht’ bent in relaties. Integendeel. Er kunnen namelijk ontelbaar veel redenen zijn waarom jij nog niet de juiste persoon bent tegengekomen.

Waarom je niet slecht bent in relaties als je lang vrijgezel bent

Misschien wil je het eens van een ander horen. Nee, je bent geen ramp in de liefde omdat je nu geen vriend hebt. En dit is waarom:

  1. Je werkt aan je toekomst

Dat je ervoor kiest om single te zijn is een veel positievere gedachte. Voel je dus vooral niet vrijgezel door het lot. Misschien heb je ervoor gekozen om je nu op je carrière te focussen, waardoor je minder tijd vrijmaakt voor de liefde.

  1. Je bent aan het herstellen van een liefdesbreuk

Als je nog herstelt van een breuk is het helemaal niet gek dat je niet meteen in een andere relatie stapt. Je hebt tijd nodig om over je ex heen te komen.

En ja, dan ben je misschien lang vrijgezel. Maar is dat erg? Nee, dat is voor sommigen juist verstandig.

  1. Je weet wat je wilt

We lieten het net al even vallen, je bent juist ‘beter’ in relaties als je lang vrijgezel bent (geweest). Waarom? Omdat je goed weet wat je wel en wat je vooral niet zoekt in je partner. Je weet wat jij en je emotionele gezondheid nodig hebben voor je je hele ziel en zaligheid in een nieuwe relatie stopt.

Experts vertellen je in dit artikel over alle voordelen van lang vrijgezel zijn. Uiteindelijk word je alleen maar succesvoller in de liefde door deze periode. Blijf dus vooral in de liefde geloven.

Conclusie: je hoeft je echt geen zorgen te maken als er nog geen nieuwe liefde in je leven is. Zolang je jezelf openstelt voor de liefde, komt het goed. Zodra je er natuurlijk klaar voor bent. Probeer jezelf vooral niet te vergelijken met anderen, want daar schiet je niks mee op.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam