social tinder vrienden groepen

Waarom je deze mensen moet ontvrienden

We kennen ze allemaal. Mensen die je bij de eerste aanblik meteen mateloos irriteren. Daarom probeer je ze ook zoveel mogelijk te ontlopen. Vreemd genoeg blijken we dit online minder goed toe te passen.

Bloed onder de nagels

We blijven ons op sociale media omringen met mensen die ons het bloed onder de nagels vandaan halen! Waarom verspillen we nog zoveel tijd en energie aan deze mensen? Volgens een artikel in de Huffington Post moet je met een grote bezem door je vriendenlijst gaan en dit soort irritante types zonder blikken of blozen ontvrienden.

We geven je 7 types die hiervoor in aanmerking komen. 

1. Dat meisje met haar irritante gezicht. Dat ene meisje dat de hele tijd selfies plaatst zodat je hele tijdlijn volstaat met haar irritante gezicht en idiote hoeveelheid hashtags. Waarom zou je de hele tijd naar haar gezicht moeten kijken?

2. De vent waar je alle respect voor verloren hebt. De ene kerel die iets in het verleden heeft gedaan waardoor jij hem helemaal niet meer serieus neemt. En waarbij zijn foto’s en statusupdates enkel en alleen maar een bevestiging vormen voor het verlies van jouw respect voor hem. Zeg definitief vaarwel!

3. De persoon die alleen maar saaie dingen deelt. Heb jij ze ook? Die mensen die laten weten dat ze hoofdpijn hebben. Of honger!! Weg ermee. Je bent dan misschien wel samen naar dezelfde school geweest of je hebt die ene gemeenschappelijke vriend, je hoeft je tijd echt niet te verdoen met het lezen van dit soort saaie statussen. Maak plaats voor mensen die daadwerkelijk iets aan je leven toevoegen.

4. De vrouw die alleen schrijft over haar kinderen. Heb jij ook zo’n vriendin wiens profiel enkel en alleen nog maar bestaat uit babyfoto’s en babyverhalen en voor de rest totaal geen leven meer lijkt te hebben. Laat gaan..

5. Die ene die enkel politieke betogen schrijft. De ene persoon die allen nog maar, meestal ook nog ongenuanceerde en domme, politieke betogen schrijft en blijkbaar van mening is dat hij of zij daarmee daadwerkelijk iets zal bereiken. Die doet alleen maar je geloof in de mensheid verliezen.

6. Die vrouw die verkondigt hoe ge-wél-dig haar leven is. Van die mensen die de hele tijd gefilterde en gecropte foto’s posten met teksten die hun o-zo-ge-wel-dige leven beschrijven. Dumpen! Als hun leven echt zo geweldig is, waarom moeten ze dan alle pret onderbreken om alles op hun Facebook pagina te plaatsen? Jij begint te denken dat jouw eigen leven niet zoveel voorstel, terwijl het meestal net andersom is.

7. Die engerd die alles liked wat jij deelt. Griezelig of niet? Het is flatterend dat er altijd wel iemand is die jouw status update een like geeft en die deelt, maar als je deze persoon niet of nauwelijks kent is het vooral eng. Je hoeft je energie niet te verspillen aan de een of andere griezelige vent.

Ons advies, durf sommige mensen ook online gewoon te mijden. Je zou in het echte leven namelijk ook met een boogje om ze heen lopen. Waar of niet?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?