Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
New York reizen
13 maart 2019

Waarom het soms moeilijk is om te daten in New York als single vrouw

New York heeft de grootste warenhuizen, de meest trendy restaurants en de hoogste gebouwen. Kortom, New York heeft het allemaal. Maar waarom kan het soms dan zo moeilijk zijn om als single te daten in New York?

Meer vrouwen dan mannen

Mannen hebben het hier voor het kiezen, voor vrouwen is het dus een stuk moeilijker. Op elke man zijn er ongeveer drie vrouwen in New York, en dus zullen de vrouwen om de mannen moeten vechten. Er zijn vrouwen die de strijd met je aangaan, en dat maakt het ontmoeten van mannen een stuk lastiger. Ben jij bereid om te vechten voor een date?

Uitgaansleven

In New York werken ze hard, maar hebben ze daarentegen ook veel plezier in de avonduren tijdens het uitgaan wat vaak gepaard gaat met wat drankjes. Wat je dan ziet, is dat er veel one-night-stands ontstaan. Gelukkig is niet elke man hier voor in, maar je moet wel goed zoeken. De mannen in New York zijn erg verwend omdat zij kunnen kiezen uit de meest mooie en goed geschoolde, succesvolle vrouwen. De mannen hoeven ook niet veel moeite te doen om een vrouw te ontmoeten. Vrouwen moeten extra hun best doen om op te vallen tussen alle andere single vrouwen.

Oppervlakkig New York

Als je in New York door iemand aan een ander wordt voorgesteld, doen ze dit door eerst je naam te noemen en meteen daar achteraan wat je voor werk doet. Ze willen vaak alles van je weten, zodat ze een beeld van je kunnen vormen en dan beslissen of je voldoet aan hun eisen. Dit is uiteraard nogal oppervlakkig, en dat is iets waar je wel tegen moet kunnen. Het liefst wil je dat je niet beoordeeld wordt op je uiterlijk en op wat je doet in het dagelijks leven. Liefde op het eerste gezicht is moeilijk te vinden in New York.

Singles reis naar New York

Wil je als single graag naar New York, dan is een singles reis de uitkomst! Je reist dan met een grote groep naar de meest indrukwekkende plaatsen van Amerika, waaronder New York. Je verblijft dan vaak met z’n allen in hotels vlakbij de toeristische trekpleisters en voor vervoer wordt ook gezorgd. De kamer wordt meestal gedeeld met een persoon van hetzelfde geslacht. Liever alleen op een kamer, dat kan natuurlijk ook.

New York, experience of a lifetime

Wat moet je absoluut doen in New York? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • Een voorstelling bekijken op Broadway
  • Shoppen op het plein Times Square
  • Ga naar een honkbal of basketbal wedstrijd
  • Relaxen in het Central Park
  • Met de lift naar de top van het Empire State Building
  • Bezoek het One World Trade Center
  • Werp een blik op het vrijheidsbeeld

ESTA aanvragen voor ­New York

Laat je hierdoor niet ontmoedigen, want New York is een fantastische stad! Maar, om naar New York te kunnen reizen moet je in het bezit zijn van een ESTA voor Amerika. Dit is een elektronische reistoestemming welke gekoppeld wordt aan je paspoort. eVisa Application Services helpt mensen bij het aanvragen hiervan. Zij hebben het extra makkelijk gemaakt voor je door de ingebouwde controles op het aanvraagformulier zodat fouten kunnen worden voorkomen. Ook wordt je aanvraag op voorhand gecontroleerd. De status en het document zelf wordt per e-mail naar je toegestuurd. En betalen kun je gewoon middels iDEAL.

Regels omtrent de ESTA

Met een ESTA mag je 90 dagen in Amerika verblijven, en zo vaak als je wilt op en neer tijdens de geldigheidsperiode van twee jaar. Mocht je je paspoort moeten laten verlengen, dan komt de gekoppelde ESTA te vervallen. De beoordeling van je aanvraag mag 72 uur duren. Vraag de ESTA daarom op tijd aan. Kun je niet aan de voorwaarden voldoen om met een ESTA naar Amerika te reizen, bijvoorbeeld omdat je langer wilt verblijven dan 90 dagen, dan zal je een visum voor Amerika moeten aanvragen.

Tip: Bekijk het filmpje voor extra uitleg hoe je een ESTA voor Amerika kunt aanvragen.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Geen ongemakkelijke stiltes meer met deze 15 vragen op je eerste date

Je wil iemand zo snel mogelijk leren kennen, maar vaak vertrekt...

Leuke singlereizen voor vijftigplussers

Gek op reizen. Je bent een jaar of vijftig, barst van...

1 op de 3 jongeren houdt tijdens uitgaan geen afstand

Vooral jongeren tussen de 16 en 30 laten de teugels vieren...

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar...

Lexa trapt datingseizoen af met nieuwe campagne: de Lexa Summer Journey

Lexa luidt het datingseizoen in met de lancering van een nieuwe...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie