Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
menopauze
11 februari 2020

Waarom geweldige vrouwen soms moeilijker de liefde vinden

Andere vrouwen lijken altijd moeiteloos van de een in de andere relatie te vallen. Maar in jouw leven lijkt maar geen leuke man voorbij te komen. Inmiddels ben je er wel aan toe, maar liefde vinden blijkt toch een stuk lastiger. Je bent niet de enige bij wie het allemaal wat langer duurt.

Gelukkig zijn er genoeg leuke mannen op deze aardbol. Maar als je er een tegenkomt, komt er maar geen vervolg. Op een gegeven moment kan het misschien frustrerend zijn dat het bij jou maar niet lijkt te komen.

Liefde vinden duurt soms een poos

Dit alles heeft eigenlijk een heel simpel antwoord. Het feit dat jij een geweldige vrouw bent, zou zomaar eens de reden kunnen zijn waarom een relatie nog even op zich laat wachten.

  1. Je bindt je niet zomaar met de eerste de beste

Jij weet wat je waard bent en met wie je wel gelukkig kan worden. Dat je graag een relatie wil, betekent niet dat je zomaar met de eerste de beste die jou aandacht geeft iets gaat beginnen. En daarom kan het misschien iets langer duren totdat je de ware gevonden hebt.

  1. Je bent druk met ambities, vrienden en familie

Je bent druk bezig met je leven te leven zoals je dat graag wil. En iedere keer ben je bezig om het nog beter te doen. Op het gebied van carrière, maar ook op sociaal gebied. Je ziet je vriendinnen en familie dan ook geregeld. Daardoor heb je geen tijd om urenlang op verschillende datingapps te zitten of om iedere avond naar de kroeg te gaan om een potje ‘de liefde vinden’ te spelen.

  1. Mannen willen liever niet te veel moeite doen

Jij bent iemand die al haar zaakjes goed op orde heeft. Een onafhankelijke vrouw die weet wat ze wil. Een man mag best wel wat moeite voor je doen en daar heb je helemaal gelijk in. Alleen negen van de tien mannen die merken dat ze moeite moeten doen, haken af. Maar dan weet je ook meteen weer wat voor type mannen dat zijn. In ieder geval geen types voor jou. Jij wacht wel op de ene die met liefde je hart wil winnen.

  1. Mannen zijn minder snel volwassen dan vrouwen

Volgens de wetenschap zijn de hersenen van vrouwen eerder volledig ontwikkeld dan die van mannen. Het kan daarom zijn dat je met je leeftijdsgenoten nog niet helemaal op één lijn zit. Dat kan misschien pas zijn als je tussen de 25 of 30 bent. Dan wacht jij liever even tot het kinderachtige er vanaf is.

  1. Mannen denken dat je al bezet bent

Omdat jij zo geweldig bent, denken mannen misschien wel dat je al bezet bent. Sommige mannen kunnen ook onzeker zijn om een blauwtje te lopen. Ze stappen dan niet zo snel op je af omdat ze denken dat je toch al een vriend hebt. Want wie wil zo’n geweldige vrouw nu niet als vriendin?

Je bent geweldig en het is nergens voor nodig om jezelf te veranderen om mannen aan te trekken. Of in ieder geval, de ‘juiste’ man. Ook in jouw leven is liefde vinden een mogelijkheid. Good things come to those who wait. Neem dat maar van ons aan.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Ware liefde bestaat en zo herken je hem!

Wie is die ware liefde dan? Waar herken je hem of haar aan?

Het eerste oogcontact: flirtgedrag

Voel je als man dat je lang niet alle kneepjes van...

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico...

Moeilijk om een nieuwe liefde toe te laten? Tips!

Misschien houdt je jezelf tegen, en durf jij liefde niet toe...

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

SmartSingles.nl