Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gezond fit
28 februari 2020

Waarom een fitte date aantrekkelijker is

Of je nu een man of vrouw bent, als je fit bent, ben je een stuk aantrekkelijker. Niet alleen omdat je lichaam er beter uitziet, ook omdat regelmatig sporten een goede invloed heeft op je mentale gesteldheid. Als je gaat daten is het dan ook goed om te zorgen dat je fit wordt. Probeer wat meer op je eten te letten en ga een aantal keer per week naar Basic-Fit om lekker te sporten. Je zult merken dat je je een stuk beter voelt en alles een stuk makkelijker afgaat. Wij vertellen je precies waarom een fitte date aantrekkelijker is en wat de voordelen zijn van regelmatig sporten.

Beter figuur

De meest logische redenen waarom een fitte date aantrekkelijker is, is natuurlijk omdat je een beter figuur hebt. Nu hoef je natuurlijk niet direct helemaal afgetraind te zijn, maar een aantal kilo kwijt raken kan je al goed doen. Je kleding zit een stuk beter en je voelt je ook een stuk beter. Je date zal dit direct opmerken.

Mentale gesteldheid

Door regelmatig te sporten zul je ook een aantal mentale voordelen merken. Sporten is namelijk de perfecte manier om even alles van je af te zetten en tot rust te komen. Vandaar dat ook veel succesvolle mensen veel bezig zijn met sporten. Veel van deze mensen gaan zelfs dagelijks naar de sportschool.

  • Minder last van stress
  • Minder kans op depressie
  • Minder snel angstig
  • Je bent positiever

Zelfverzekerde uitstraling

Niemand houdt van een arrogante uitstraling, maar met een zelfverzekerde uitstraling is natuurlijk niks mis. Vooral vrouwen vinden het erg aantrekkelijk als een man zelfverzekerd is. Daarnaast is het voor jezelf ook een stuk fijner als je lekker in je vel zit en zelfverzekerd bent. Door regelmatig te sporten kun je dit bereiken, je bent dan tevreden over je lichaam, terwijl je hier eerst misschien wel onzeker over was.

Je bent minder moe

Natuurlijk kan je behoorlijk moe zijn na een zware training, maar over het algemeen kun je zeggen dat je fitter en minder snel moe bent als je regelmatig sport. Dit komt onder andere omdat je een stuk beter slaapt, hierdoor ben je goed uitgerust de volgende dag. Dit is wel zo fijn als je de volgende dag op date moet!

Betere conditie

Iemand die fit is, is een stuk aantrekkelijker. Stel je gaat voor het eerst op date, en jullie gaan iets actiefs doen zoals schaatsen bijvoorbeeld. Dan is het een behoorlijke afknapper als je na één rondje al buiten adem bent. Zorg dus dat je ook regelmatig aan cardio doet, zodat je een goede conditie opbouwt en niet zo snel moe bent!

Naar de sportschool gaan heeft dus ontzettend veel voordelen, niet alleen voor hoe je er uit ziet, maar ook voor hoe je je voelt. Wacht dus niet langer en ga regelmatig naar de sportschool. Als je de volgende keer op date gaat zul je merken dat alles een stuk soepeler verloopt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Het corona-buikje: singles komen fit uit de lockdown

Praktisch naast de koelkast werken en minimale kansen op het showen...

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote...

Fit blijven nu je niet meer naar de sportschool kunt

Net zoals restaurants en scholen zijn ook de sportscholen dicht door...

Waarom vallen we op foute mannen en laten we de goede lopen?

Die ondoorgrondelijke houding van desinteresse boeit je en zijn lichte arrogantie...

Meer bewegen en gezonder eten dit jaar? Met deze tips hou je het vol!

Heb jij het idee dat jij je naar de sportschool moet...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie