blondine brunette

Waarom blondines aantrekkelijker zijn dan brunettes

Daten met een blondine of brunette? Veel mannen is het om het even, als ze maar lief is. Toch? Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er zijn ook mannen die een uitgesproken voorkeur hebben voor brunettes of juist voor blondines. Val je in de laatste categorie? Dan herken je je vast in deze vijf redenen.

5 x blondines aantrekkelijker dan brunettes

1. Blondines zijn vrouwelijker. Vrouwen met blond naar hebben meer oestrogeen dan vrouwen met bruin haar. Aangezien oestrogeen het vrouwelijke hormoon is zijn blondines dus vrouwelijker. Daarnaast bezitten ze meer vrouwelijke uiterlijke kenmerken dan brunettes: fijnere gelaatstrekken, gladdere houd, minder lichaamsbeharing, smallere schouders en een puntige kin.

2. Blondines staan vaker in de playboy. Uit onderzoek blijkt dat in er de Playboy gemiddeld meer blondines staan. Met andere woorden: mannen kijken liever naar blonde dames dan naar brunettes en vinden blonde vrouwen dus aantrekkelijker.

3. Blondines zijn aantrekkelijker en spontaner. Uit een Brits onderzoek blijkt dat de meerderheid van de mannen vaker een relatie aangaat met een blonde vrouw. Bijna 20% van de mannen gaf aan dat dit komt omdat blondines er meestal beter uit zien en de helft van de ondervraagden zegt dat blondines ook spontaner zijn.

4. Blondines hebben betere seks. Verder blijken blondines meer plezier te hebben, zelfverzekerder te zijn en ook nog eens een beter seksleven te hebben. Ook komen blonde vrouwen sneller voor zichzelf op waardoor ze meer bereiken in het leven.

5. 聽Blondines worden vaker versierd. Uit onderzoek komt ook naar voren dat vrouwen met blond haar het meeste worden aangesproken door mannen, anderhalf keer vaker dan brunettes.

Voor vrouwen die geen blond haar hebben is blonderen natuurlijk een optie. Veel van bovenstaande effecten schijnen dan alsnog te werken 馃槈 .

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien 路
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda 路
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen 路
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien 路
26 januari 2022

4 originele date-idee毛n: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen 路
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien 路
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.