eerste vakantie verliefd

Waar vind je de echte winterzon en wat is de beste reistijd?

Voordat je als single die verre reis boekt naar die zalige exotische bestemming is het wel zo handig als je weet wanneer het de beste reistijd is. Niks zo vervelend als je denkt naar een droog, zonnig oord af te reizen maar in een tropische storm of in het orkaanseizoen beland. Daarom zetten wij de lekkerste, droge zonbestemmingen even voor je op een rij.

De beste vakantiebestemmingen in december en januari:

Mexico, Guatamala en/of Belize: is groen na het regenseizoen, zonnig, warm, exotisch… de combi van lekker weer, boeiende cultuur, mooie stranden en tropische natuur komt in deze maand helemaal tot z’n recht.

Thailand: wat is er heerlijker dan Kerst en/of Nieuwjaar vieren in de schaduw van een palmboom, met je voeten in warm zand, nadat je net in ’n warme blauwe zee tussen tropische visjes hebt gezwommen.

Kenia & Tanzania: na juli en augustus is dit de tweede droge periode: kuddes verblijven nu in het zuidoosten van de Serengeti; gnoes, zebra’s, leeuwen, cheeta’s, hyena’s etc zijn goed te vinden. Door weinig water komen ze bij drinkplaatsen samen. Er zijn ook veel geboortes nu.

Cuba: Kerst wordt nauwelijks gevierd maar op dit eiland in de Caribische zee wordt altijd wel gedanst en muziek gespeeld, dus een feestmaand is het. En het droge seizoen is begonnen.

Andere landen die in december en januari goed te bereizen zijn: Australië en Nieuw Zeeland, Costa Rica, Nicaragua en/of Panama, Argentinië, Brazilië, Vietnam, Nepal, Maleisië, Sri Lanka, India, Bhutan, Laos, Cambodja, Ecuador, Suriname, Zuid-Afrika, Kenia, Florida.

Reisaanbieders voor singles naar deze verre oorden zijn; Singlemaarnietalleen, Shoestring, Koning AAP, Djoser en Sawadee.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?