eerste vakantie verliefd

Waar vind je de echte winterzon en wat is de beste reistijd?

Voordat je als single die verre reis boekt naar die zalige exotische bestemming is het wel zo handig als je weet wanneer het de beste reistijd is. Niks zo vervelend als je denkt naar een droog, zonnig oord af te reizen maar in een tropische storm of in het orkaanseizoen beland. Daarom zetten wij de lekkerste, droge zonbestemmingen even voor je op een rij.

De beste vakantiebestemmingen in december en januari:

Mexico, Guatamala en/of Belize: is groen na het regenseizoen, zonnig, warm, exotisch… de combi van lekker weer, boeiende cultuur, mooie stranden en tropische natuur komt in deze maand helemaal tot z’n recht.

Thailand: wat is er heerlijker dan Kerst en/of Nieuwjaar vieren in de schaduw van een palmboom, met je voeten in warm zand, nadat je net in ’n warme blauwe zee tussen tropische visjes hebt gezwommen.

Kenia & Tanzania: na juli en augustus is dit de tweede droge periode: kuddes verblijven nu in het zuidoosten van de Serengeti; gnoes, zebra’s, leeuwen, cheeta’s, hyena’s etc zijn goed te vinden. Door weinig water komen ze bij drinkplaatsen samen. Er zijn ook veel geboortes nu.

Cuba: Kerst wordt nauwelijks gevierd maar op dit eiland in de Caribische zee wordt altijd wel gedanst en muziek gespeeld, dus een feestmaand is het. En het droge seizoen is begonnen.

Andere landen die in december en januari goed te bereizen zijn: Australië en Nieuw Zeeland, Costa Rica, Nicaragua en/of Panama, Argentinië, Brazilië, Vietnam, Nepal, Maleisië, Sri Lanka, India, Bhutan, Laos, Cambodja, Ecuador, Suriname, Zuid-Afrika, Kenia, Florida.

Reisaanbieders voor singles naar deze verre oorden zijn; Singlemaarnietalleen, Shoestring, Koning AAP, Djoser en Sawadee.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!