uitgaan singles ontmoeten

Waar ontmoet ik andere singles?

Die vraag stellen heel wat kersverse vrijgezellen zichzelf. Vooral op vrijdagavond. Of zondagochtend. Juist dan is het ‘alleen zijn’ extra voelbaar en het gemis aan iemand om je heen het grootst. Dus waar ontmoet je als single nou andere singles? Een paar suggesties.

Uitgaan en ontmoeten

In het weekend lekker uitgaan is een prima manier om andere nieuwe mensen te leren kennen, ook andere singles! Je kan kiezen om uit te gaan in je eigen stad of streek zodat de contacten die je opdoet ook bij jou in de buurt wonen. Maakt afstand jou niet zo gek veel uit? Kijk dan eens op de agenda. Daar staan allerlei leuke feesten en events op door heel Nederland. Wil je liever geregeld allemaal verschillende activiteiten ondernemen? Sluit je aan bij een singlesclub waar je heel eenvoudig nieuwe mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als jij.

Uit om te scoren

Ga je op stap om een gezellige avond te beleven of wil je eigenlijk gewoon een leuke date scoren? Wees eerlijk tegen jezelf want uitgaan en andere singles ontmoeten is echt anders dan een nieuwe liefde proberen aan de haak te slaan. Als je tot de conclusie komt dat je eigenlijk liever met andere singles wilt daten dan dansen en feesten, ga dan lekker speeddaten. Je ontmoet op één avond een boel leuke nieuwe mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij… Een klik, verliefd worden en hopelijk een leuke relatie krijgen.

Eerste keer..

Wil je wel graag uit maar zie je er tegenop om contact te leggen? Denk je dat je te verlegen bent of met je mond vol tanden zal staan? Heel begrijpelijk, zeker als je er weer een beetje in moet komen. Maar het is heus makkelijker dan je nu denkt. Kijk maar eens naar deze 10 tips!  Wedden dat je een stuk zelfverzekerder naar je eerste singlefeest of event gaat?

Anders ontmoeten

Wanneer je denkt aan andere singles ontmoeten dan denk je vast aan dansen, feesten, speeddaten en borrelen. Maar er zijn nog heel erg veel meer leuke mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Denk eens aan culinair daten of een dagje zeilen? Je vindt tal van events op de agenda dus we wensen je heel veel plezier toe!

PS. Wil je als single van boven de 50 andere vijftigers ontmoeten die ook single zijn? Dat kan, kijk maar…

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.