vrouwen in winter zwaarder

Waar naar toe voor eerste leuke date?

Buiten wordt het steeds donkerder en kouder. En als je thuiskomt, is er niemand om je op te warmen. Wat zou je graag tegen een leuke vent aan liggen! In plaats daarvan ga je constant op eerste dates naar de bioscoop. Daarna hoor je nooit meer iets van hem. Wat nu? Misschien moet je je dates iets pikanter maken.

Hier volgen ideetjes voor een paar leuke eerste date

Date: Schaatsen
Als je er achter wilt komen hoe behulpzaam je date is, zou je deze winter eigenlijk samen de ijzers onder moeten binden. Helpt hij je voorzichtig in je schaats? Steekt hij zijn hand uit als je die eerste stap op het ijs zet? Kortom, gedraagt hij zich als een gentleman of als een hork die er vandoor sprint op zijn schaatsen? Een leuke bijkomstigheid: stuntel een beetje, dan heb je die eerste aanraking ook gelijk te pakken! Schaatsen is dus eigenlijk het ideale middel om te bepalen wat voor vlees je in de kuip hebt.

Date: Romantiek ten top
Praten tijdens de eerste date? Eng! Maar bedenk: dat is de enige manier waarop je elkaar écht leert kennen. En dat is je doel, toch? Je wilt tenslotte weten of dit de prins op het witte paard is! Dus maak een lekkere wandeling in het bos en vráág. Klets terwijl je door de herfstbladeren loopt. Leer hem kennen. Kook daarna een lekker diner (liefst zelfgemaakt, van die afhaalbakjes op tafel doet toch afbreuk aan de romantische sfeer) en zet het gesprek voort. Is alles nog in kannen en kruiken na het laatste kopje koffie? Klets dan door tot de zon weer op komt. Flirt waar het kan. Bereid je goed voor op de date: zorg dat je goed weet wat je wel en juist niet moet doen tijdens een date?

Date: ‘Schat’ zoeken
Wie zegt dat je alles super serieus moet nemen tijdens zo’n eerste date? Bel je date en spreek af op het strand. Zeg dat je vandaag graag ‘een schat’ gaat zoeken. Reageert hij leuk, dan is het ijs zó gebroken en zit er best een kans in dat je je schat direct hebt gevonden! Kijkt hij je verbaasd aan, misschien moet je hem dan vooral alleen naar die schat laten zoeken en zelf in een warme strandtent gaan zitten met een hete kop chocolademelk.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.