rafael en sabia definitief uit elkaar

Waar mannen aan denken om hun orgasme uit te stellen

Het is geen geheim dat mannen wel eens te vroeg klaarkomen tijdens een vrijpartij. Toch doen ze hun best om dat te voorkomen, en daar hebben ze zo hun trucjes voor. Zo proberen ze hun gedachten af te leiden door in hun hoofd wiskundesommen te maken of door – nog erger – aan hun oma te denken!

Wiskunde som

Romantisch is dat niet, maar vrouwen mogen natuurlijk niet vergeten dat ze het doen om ons te plezieren. Toch zijn bepaalde trucjes nogal twijfelachtig… De meest effectieve techniek bleek het oplossen van wiskundesommen te zijn. Dat was iets dat veel mannen bekenden te doen in de enquête van Ukmedix.com, een Britse gezondheidswebsite.

Oma

Een ander trucje om het orgasme uit te stellen, was het denken aan een onaantrekkelijke persoon. Ook denken aan het werk of alle landen van de wereld opsommen, bleken veelgebruikte trucjes. Maar dé vreemdste techniek die de mannen gebruikten, was toch wel het denken aan hun oma.

Plezier

Daar zullen veel vrouwen waarschijnlijk niet blij mee zijn, maar er is ook goed nieuws. Want maar liefst 76 procent van de ondervraagde mannen zei dat deze trucjes ook echt werken. Hoe vreemd of onromantisch ze ook klinken, bezorgen ze ons dus wel plezier in bed.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.