feestje dansen singles

Waar is het feestje, daar is een feestje!

Ga je tegenwoordig alleen nog maar naar een verjaardagsfeest waar je in een kringetje zit of tel je nu al de dagen af tot oudjaar of carnaval zodat je lekker kunt gaan feesten? Niet doen!

Feestje vieren

Het leven is een feestje, alleen zelf even de slingers op hangen toch? Juist wanneer je weer single bent geworden is het fijn om zo nu en dan eens even ‘los’ te gaan. De boel de boel tel laten en lekker de heupen en haren los te gooien. Als je ze nog hebt natuurlijk 😉

Feestje voor singles

En weet je, je bent echt de enige single niet die niet stikt van de vrienden om ieder weekend mee te gaan stappen. Daarom is het zaak om nieuwe contacten op te doen. Dat kan op allerlei manieren maar natuurlijk ook op een gezellig feest. Kies er eentje waar singles komen van jouw leeftijd en nog belangrijker, waar ze muziek draaien waar jij lekker van uit je bol gaat! Hoe je nieuwe contacten maakt op een singlefeest, dat lees je hier.

Dress to impress

Trek je de stoute schoenen of je hoge hakken aan en ga je binnenkort naar een singlefeest, speeddate of gezellige singleborrel? Dan wil je als single woman natuurlijk goed voor de dag komen. Dress to impress is het devies, maar je kunt de plank ook gemakkelijk misslaan. Als je deze 8 modeblunders in je hoofd prent en achterwege laat maak je vast een onweerstaanbare indruk!

Waar is het feestje?

Ben je er klaar voor om te gaan dansen en sjansen? Trek dan die mooie jurk of dat mooie overhemd maar aan en bezoek een swingende singles party. Vergeet je dansschoenen niet, oefen op je knipoog of verleidelijke lach voor de spiegel geniet van een heerlijk avondje uit! We geven je alvast 5 hotspots om naar toe te gaan. Meer singlefeesten vind je op de agenda in de singlefeesten gids.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.