Vrouwenbenen: een complimentje waard?

Met de zomer voor de deur laten we al gemakkelijker wat van ons lichaam zien, dus valt er natuurlijk ook veel meer te bewonderen en te bekritiseren. Uit een rondvraag bij duizend Britse dames blijkt dat vrouwen het liefst wat vaker complimentjes zouden krijgen over hun … benen.

Complimentje

Iedereen weet dat veel vrouwen staan te popelen om hun zomerse jurkjes, shortjes en topjes boven te halen om volop van het zonnetje te genieten. Tegelijkertijd zijn ze ook extra bezorgd om stoppels op de benen, haartjes onder de oksels en die paar kilootjes te veel. Om na te gaan met welk lichaamsdeel vrouwen het liefst pronken en waar ze graag eens voor geprezen worden, vroegen Venus en Braun aan duizend dames welke delen van hun lichaam een complimentje verdienen.

De top tien ziet er als volgt uit:

1. Benen
2. Taille
3. Achterwerk
4. Armen
5. Boezem
6. Heupen
7. Schouders
8. Rug
9. voeten
10. Handen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!