vrouwen weetjes

Vrouwen zijn blind voor flirtgedrag

Er zijn maar weinig vrouwen die opmerken dat er met het wordt geflirt. Uit nieuw onderzoek blijkt dat slechts 18 procent dit door heeft. De mannen zijn opmerkzamer. 36 procent van hen heeft door dat een vrouw met hem staat te flirten. Dit schrijft de Daily Mail.

Flirten

Voor een onderzoek aan de universiteit van Kansas werd aan 52 heteroseksuele mannen en vrouwen gevraagd om eens 10 minuten met elkaar te kletsen. Daarna werd hen gevraagd of hun gesprekspartner al dan niet had geflirt en of zij dat met hem of haar had gedaan. Van alle deelnemers merkte 18 procent van de vrouwen en 36 procent van de mannen op dat er werd geflirt. Opmerkelijk is dat 80 procent van beide seksen het wel door had als er niet met hen werd geflirt.

Observatie

Voor een tweede deel van het onderzoek werd aan 250 mensen gevraagd om koppels te observeren en te ontdekken of ze wel of niet met elkaar aan het flirten waren. Slechts een kleine 40 procent zag wanneer er geflirt werd. Ruim 66 procent kon in ieder geval wel zien wanneer dit niet het geval was.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!