Vrouwen zijn avontuurlijker in bed dan mannen

Vrouwen blijken op seksueel gebied avontuurlijker te zijn dan mannen. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 3.000 bezoekers van KY’s website Good in Bed.

Dit meldt de Daily Mail. De meeste respondenten, waarvan het overgrote deel een vaste relatie en kinderen heeft, houdt van seks met het licht aan, sexy lingerie en seks in andere delen van het huis dan de slaapkamer. Vrouwen geven echter aan dat ze minder grenzen hebben dan mannen. Zo praten vrouwen makkelijker over hun fantasieën met hun partner en ze houden meer van ‘dirty talk’ tijdens het voorspel.

Vrouwen voelen zich vaker seksueel bevredigd in hun relatie, maar zijn toch eerder verveeld. Die verveling leidt bij 25 procent van de respondenten tot vreemdgaan. Mannen zijn, in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, trouwer.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?