flirten werk collega

Vrouwen zien op tegen zoenen na jaarwisseling

Vrees jij al voor de eerst dag op kantoor na oud & nieuw omdat je dan wordt afgelebberd door al je collega’s en daar hé-le-maal geen zin in hebt? Dan ben je de enige niet want een op de drie vrouwen ziet op tegen haar eerste werkdag in het nieuwe jaar. Er zijn zelfs vrouwen die daarom gewoon pas later die week beginnen met werken..

Zoen traditie

Dit blijkt uit een onderzoek van Testpanel. Zij ondervroegen 2.589 vrouwen over gewoontes tijdens en na de feestdagen. 46 procent van de ondervraagden laat weten dat de drie zoenen na de jaarwisseling te zien als een traditie.

Goede voornemens

Goede voornemens worden er ook volop gemaakt. Zo’n 70 procent van de ondervraagde vrouwen blijkt ze te hebben. Twee op de vijf noemt hierbij ‘tijd voor zichzelf’ te willen inruimen in het nieuwe jaar. Ook de focus op persoonlijke ontwikkeling (36%) en de relatie met een partner(21%) worden genoemd als belangrijke aandachtspunten voor 2016.

Feestdagen overslaan

Twee op de drie vrouwen geeft aan zin te hebben in de feestdagen, maar een kwart vindt dat er “gezeur en gedoe” van komt. Twintig procent zou het liefst de feestdagen een keertje willen overslaan.

Nog tips nodig voor leuke feestdagen met andere singles: kijk snel verder! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.