flirten werk collega

Vrouwen zien op tegen zoenen na jaarwisseling

Vrees jij al voor de eerst dag op kantoor na oud & nieuw omdat je dan wordt afgelebberd door al je collega’s en daar hé-le-maal geen zin in hebt? Dan ben je de enige niet want een op de drie vrouwen ziet op tegen haar eerste werkdag in het nieuwe jaar. Er zijn zelfs vrouwen die daarom gewoon pas later die week beginnen met werken..

Zoen traditie

Dit blijkt uit een onderzoek van Testpanel. Zij ondervroegen 2.589 vrouwen over gewoontes tijdens en na de feestdagen. 46 procent van de ondervraagden laat weten dat de drie zoenen na de jaarwisseling te zien als een traditie.

Goede voornemens

Goede voornemens worden er ook volop gemaakt. Zo’n 70 procent van de ondervraagde vrouwen blijkt ze te hebben. Twee op de vijf noemt hierbij ‘tijd voor zichzelf’ te willen inruimen in het nieuwe jaar. Ook de focus op persoonlijke ontwikkeling (36%) en de relatie met een partner(21%) worden genoemd als belangrijke aandachtspunten voor 2016.

Feestdagen overslaan

Twee op de drie vrouwen geeft aan zin te hebben in de feestdagen, maar een kwart vindt dat er “gezeur en gedoe” van komt. Twintig procent zou het liefst de feestdagen een keertje willen overslaan.

Nog tips nodig voor leuke feestdagen met andere singles: kijk snel verder! 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.