Vrouwen worden dikker in vaste relatie

Vrouwen komen flink aan zodra ze een vaste relatie hebben. Gemiddeld wordt een vrouw ruim zeven kilo zwaarder in de eerste zes maanden van de relatie. Dat blijkt uit een Brits onderzoek.

Ruim 90 procent van de vrouwen komt behoorlijk aan zodra ze een vaste relatie krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 1.000 vrouwen dat werd gehouden door het Britse LighterLife, een bedrijf dat dieetadvies geeft.

Een kwart van de vrouwen komt minder dan zeven kilo aan, maar ruim tien procent wordt bijna dertien kilo zwaarder.

Meer dan de helft van de vrouwen komt flink aan zodra ze zich op hun gemak voelen bij hun partner, vier tot zes maanden na het begin van de relatie.

Volgens een derde van de vrouwen is dat de wijten aan de vele gezellige avondjes met hun partner.Twintig procent zegt dat ze zich zo prettig voelen bij hun partner dat ze zich niet meer druk maken om hun figuur en tien procent geeft de schuld aan het feit dat ze vaker lekker koken nu ze een partner hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?