zel

Vrouwen willen een lelijke man

Bang dat je als man niet over de juiste looks beschikt? Geen enkel probleem. Vrouwen kijken namelijk niet naar je knappe koppie als ze op zoek zijn naar een man om mee te trouwen. Is dat toch even goed nieuws!

Persoonlijkheid boven uiterlijk

Uit onderzoek van de universiteit van Miami is gebleken dat vrouwen tijdens hun zoektocht naar de juiste bruidegom de persoonlijkheid veel belangrijker vinden dan het uiterlijk. Ze hebben zelfs veel liever een lelijke man met een goede persoonlijkheid dan een knappe man met een iets mindere persoonlijkheid. Dat meldt Standard Media.

Uiterlijke imperfectie geen afknapper

Het onderzoek werd gehouden onder ruim 13.000 mensen. Daaruit bleek al snel dat vrouwen een paar imperfecte uiterlijkheden niet als een afknapper zien als er een sterke persoonlijkheid aanwezig is.

Ongetrouwd samenwonen

Toch hoeven de knappe mannen nu niet in een hoekje te gaan zitten huilen. Voor de mannen met looks is er ook nog hoop. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat zij vaker ongetrouwd gaan samenwonen met hun partner.

Kortom: Lelijke mannen trouwen vaker dan knappe mannen.

Bron: WTF

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.