rokjesdag
19 July 2021

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over haar lijn en haar looks op de achtergrond plaatsen. Zij voelt zich in de zomermaanden meer sexy dan anders. Ze durft zich letterlijk meer bloot te geven en flirt er op los.

Sexier in de zomer

Uit onderzoek onder 2.000 vrouwen blijkt dat vrouwen zich in de zomer meer sexy voelen. Natuurlijk zonlicht, meer mogelijkheden om te socialiseren en een nieuwe sexy outfit helpen al bij het verbeteren van onze stemming.
1. Twee derde van de vrouwen (59%) voelt zich sexier in de zomer
2. 83% zijn gelukkiger in de zomer dan op enig ander moment van het jaar
3. 88% van de vrouwen lachen meer als het zonnig is, in vergelijking met 84% van de mannen
4. Vrouwen zijn socialer en zonneschijn verhoogt de mogelijkheid tot interactie
5. Door het dragen van zomerse kleding, zoals een zomerjurkje, voelen vrouwen zich op en top sexy

Direct het zomergevoel in een sexy zomerjurkje

Vrouwen kunnen in de zomer meer verschillende soorten kledingstukken dragen en dat geeft hen een fijn gevoel. Ze gebruiken kleding om er sexy uit te zien en zich zelfverzekerder te voelen.

Daarnaast worden vrouwen gezelliger als het zonnetje schijnt. Het verbetert de gelegenheid om interactie uit te voeren. Het vrouwelijke geslacht is hier beter in dan mannen en ze voelen zich er ook beter bij.

Zorg voor een lekker zomers kleurtje

Een lekker licht gebruind kleurtje versterkt het zomergevoel. Na de afgelopen dagen met volop zonneschijn en temperaturen tegen de 30 graden komt deze kleur vanzelf, let wel op goed smeren.

Was je deze dagen niet in de gelegenheid hiervan gebruik te maken, dan is “Bruin uit een potje” een snelle optie, maar een kuurtje onder de zonnebank doet wonderen. Het zonnen onder de zonnebank bezorgt je snel dat heerlijke zomerse gevoel en nog achter gebleven winterdepressie verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Je ogen goed de kost geven

Ook gebonden vrouwen geven hun eigen ogen goed de kost: 45% zegt in de zomer meer naar andere mannen te kijken. Ze houden het meestal op de steelse mannenblikken die ze toegeworpen krijgen, hoewel de drempel tot vreemdgaan tijdens de zomer iets lager ligt, zeggen ze in 9 van de 10 gevallen trouw te blijven aan hun echtgenoot.

Seks lekkerder in de zomer

41% vindt seks in de zomer absoluut lekkerder dan in de rest van het jaar. Uit eerder onderzoek bleek al eens dat de herfst de meest veilige en intieme periode van het jaar is voor mensen die een vaste relatie hebben. De zon en de warmte dragen er zeker aan bij dat de meeste singles driftig aan het daten slaan.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Help je haar de zomer door

Zeker in de zomer kan je haar het behoorlijk zwaar hebben....

Met een strak lichaam de zomer in: begin nu!

Wil je van de zomer met een strak en getraind lijf...

Flirten in tijden van corona, zo doe je het!

Flirten in tijden van corona, hoe doe je dat nu eigenlijk?...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie