rokjesdag

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over haar lijn en haar looks op de achtergrond plaatsen. Zij voelt zich in de zomermaanden meer sexy dan anders. Ze durft zich letterlijk meer bloot te geven en flirt er op los.

Sexier in de zomer

Uit onderzoek onder 2.000 vrouwen blijkt dat vrouwen zich in de zomer meer sexy voelen. Natuurlijk zonlicht, meer mogelijkheden om te socialiseren en een nieuwe sexy outfit helpen al bij het verbeteren van onze stemming.
1. Twee derde van de vrouwen (59%) voelt zich sexier in de zomer
2. 83% zijn gelukkiger in de zomer dan op enig ander moment van het jaar
3. 88% van de vrouwen lachen meer als het zonnig is, in vergelijking met 84% van de mannen
4. Vrouwen zijn socialer en zonneschijn verhoogt de mogelijkheid tot interactie
5. Door het dragen van zomerse kleding, zoals een zomerjurkje, voelen vrouwen zich op en top sexy

Direct het zomergevoel in een sexy zomerjurkje

Vrouwen kunnen in de zomer meer verschillende soorten kledingstukken dragen en dat geeft hen een fijn gevoel. Ze gebruiken kleding om er sexy uit te zien en zich zelfverzekerder te voelen.

Daarnaast worden vrouwen gezelliger als het zonnetje schijnt. Het verbetert de gelegenheid om interactie uit te voeren. Het vrouwelijke geslacht is hier beter in dan mannen en ze voelen zich er ook beter bij.

Zorg voor een lekker zomers kleurtje

Een lekker licht gebruind kleurtje versterkt het zomergevoel. Na de afgelopen dagen met volop zonneschijn en temperaturen tegen de 30 graden komt deze kleur vanzelf, let wel op goed smeren.

Was je deze dagen niet in de gelegenheid hiervan gebruik te maken, dan is “Bruin uit een potje” een snelle optie, maar een kuurtje onder de zonnebank doet wonderen. Het zonnen onder de zonnebank bezorgt je snel dat heerlijke zomerse gevoel en nog achter gebleven winterdepressie verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Je ogen goed de kost geven

Ook gebonden vrouwen geven hun eigen ogen goed de kost: 45% zegt in de zomer meer naar andere mannen te kijken. Ze houden het meestal op de steelse mannenblikken die ze toegeworpen krijgen, hoewel de drempel tot vreemdgaan tijdens de zomer iets lager ligt, zeggen ze in 9 van de 10 gevallen trouw te blijven aan hun echtgenoot.

Seks lekkerder in de zomer

41% vindt seks in de zomer absoluut lekkerder dan in de rest van het jaar. Uit eerder onderzoek bleek al eens dat de herfst de meest veilige en intieme periode van het jaar is voor mensen die een vaste relatie hebben. De zon en de warmte dragen er zeker aan bij dat de meeste singles driftig aan het daten slaan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen