rokjesdag

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over haar lijn en haar looks op de achtergrond plaatsen. Zij voelt zich in de zomermaanden meer sexy dan anders. Ze durft zich letterlijk meer bloot te geven en flirt er op los.

Sexier in de zomer

Uit onderzoek onder 2.000 vrouwen blijkt dat vrouwen zich in de zomer meer sexy voelen. Natuurlijk zonlicht, meer mogelijkheden om te socialiseren en een nieuwe sexy outfit helpen al bij het verbeteren van onze stemming.
1. Twee derde van de vrouwen (59%) voelt zich sexier in de zomer
2. 83% zijn gelukkiger in de zomer dan op enig ander moment van het jaar
3. 88% van de vrouwen lachen meer als het zonnig is, in vergelijking met 84% van de mannen
4. Vrouwen zijn socialer en zonneschijn verhoogt de mogelijkheid tot interactie
5. Door het dragen van zomerse kleding, zoals een zomerjurkje, voelen vrouwen zich op en top sexy

Direct het zomergevoel in een sexy zomerjurkje

Vrouwen kunnen in de zomer meer verschillende soorten kledingstukken dragen en dat geeft hen een fijn gevoel. Ze gebruiken kleding om er sexy uit te zien en zich zelfverzekerder te voelen.

Daarnaast worden vrouwen gezelliger als het zonnetje schijnt. Het verbetert de gelegenheid om interactie uit te voeren. Het vrouwelijke geslacht is hier beter in dan mannen en ze voelen zich er ook beter bij.

Zorg voor een lekker zomers kleurtje

Een lekker licht gebruind kleurtje versterkt het zomergevoel. Na de afgelopen dagen met volop zonneschijn en temperaturen tegen de 30 graden komt deze kleur vanzelf, let wel op goed smeren.

Was je deze dagen niet in de gelegenheid hiervan gebruik te maken, dan is “Bruin uit een potje” een snelle optie, maar een kuurtje onder de zonnebank doet wonderen. Het zonnen onder de zonnebank bezorgt je snel dat heerlijke zomerse gevoel en nog achter gebleven winterdepressie verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Je ogen goed de kost geven

Ook gebonden vrouwen geven hun eigen ogen goed de kost: 45% zegt in de zomer meer naar andere mannen te kijken. Ze houden het meestal op de steelse mannenblikken die ze toegeworpen krijgen, hoewel de drempel tot vreemdgaan tijdens de zomer iets lager ligt, zeggen ze in 9 van de 10 gevallen trouw te blijven aan hun echtgenoot.

Seks lekkerder in de zomer

41% vindt seks in de zomer absoluut lekkerder dan in de rest van het jaar. Uit eerder onderzoek bleek al eens dat de herfst de meest veilige en intieme periode van het jaar is voor mensen die een vaste relatie hebben. De zon en de warmte dragen er zeker aan bij dat de meeste singles driftig aan het daten slaan.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.