Vrouwen vinden vegetariërs watjes

Vegetarische mannen worden door vrouwen als watjes en minder macho gezien dan de mannen die hun tanden graag in een steak zetten, zelfs door vrouwen die zelf ook geen vlees eten.

Onderzoekers gaven honderden jonge mannen en vrouwen omschrijvingen van studenten met alleen de eetgewoonten als variabelen. De ondervraagden moesten deze studenten beoordelen om hun persoonlijkheid.

De vegetariërs kwamen als meer ‘deugdelijk’ uit de bus. Daarnaast kwam naar voren dat de mannen die geen vlees eten als minder mannelijk gezien werden – zelfs door de vegetarische ondervraagden, zo meldt Daily Mail.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?