tips spannend voorspel

Vrouwen vinden mannen smeerlappen

Vrouwen die vreemdgaan doen dat meestal niet zonder reden. Datingwebsite Victoria Milan heeft onderzocht waarom dames hun partner bedriegen. De rode draad: mannen zijn asociale smeerlappen tussen de lakens.

Reden voor irritatie

Meer dan 4000 vrouwen werd gevraagd om vijf slechte gewoontes te noemen die tot ontrouw van hun kant kunnen leiden. Ook onbeschoft gedrag in de slaapkamer, je sokken aanhouden tijdens een wip of even snel op je smartphone kijken zorgt gegarandeerd voor irritaties. Ook narcisten en egoïsten jagen hun geliefde naar een ander, want wie wil er nou een vent die alleen maar bezig is met zijn eigen bevrediging?

Voorspel graag!

Vrouwen houden ook niet van vieze praatjes, omdat ze zich eigenlijk niet graag lenen voor die oppervlakkige, ranzige pornofantasie waar hun kerel zo hitsig van wordt. Echte intimiteit ontbreekt dan namelijk, zo blijkt. Verder zitten de dames niet te wachten op mannen die nooit creatief te werk gaan in bed en altijd maar hetzelfde kunstje doen.

Als laatste waarderen vrouwen het absoluut niet als het voorspel wordt ingekort of zelfs in zijn geheel overgeslagen. Er zijn dus een hoop regels waar je je als man aan moet houden.

Veeleisend

De directeur van Victoria Milan begrijpt heel goed dat de dames tegenwoordig keiharde eisen stellen en dat ze een minnaar zoeken als hun wederhelft daar niet aan voldoet. “De moderne vrouw is zich ervan bewust dat er een enorme seksuele wereld bestaat buiten diegene waar zij zich momenteel bij bevinden. Dus als ze thuis niet tevreden zijn, gaan ze zelf op onderzoek uit om nieuwe dingen te ontdekken”, laat Sigurd Vedal weten aan Daily Mail.

Bron: WTF

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.